Bg-Hero-Blue

Termeni si Conditii

Acasă → Termeni si Conditii

Acest web site apartine SC HOLIDAY BOUTIQUE S.R.L., cu sediul in Str. Arh. Grigore Ionescu, Nr 98 Sector 2, Bucuresti, CUI 32762129, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu Nr. J40/1437/2014, (denumita in cele ce urmeaza „HOLIDAY BOUTIQUE”). Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Vizitarea sau folosirea site-ului, precum si a serviciilor de pe acesta implica consultarea si acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate in Termenii si conditiile de mai jos precum si in Politica de Confidentialitate.

Datorita domeniului de activitate dinamic, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul. In acest sens, va rugam sa aveti in vedere faptul ca, in cazul in care vor aparea neconcordante intre informatiile de pe site si cele primite in agentie, vor avea intotdeauna prioritate acestea din urma.

I.       DEFINITII SI TERMENI

• „Utilizator”– orice persoana fizica/juridica care viziteaza si utilizeaza web site-ul operatorului online, Holiday Boutique, precum si persoana fizica/persoana juridica care are sau obtine acces la serviciile oferite de HOLIDAY BOUTIQUE, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie (electronic, telefonic, etc);

• „Site” – domeniul https://www.holidayboutique.ro si subdomeniile acestuia;

• „Oferta” – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site;

• „Servicii” – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Oferta, care urmeaza a fi furnizate de catre Holiday Boutique, Utilizatorului ca urmare a Contractului incheiat;

• „Furnizori de servicii de calatorie” – hoteluri, pensiuni, etc.

II.      DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

HOLIDAY BOUTIQUE este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la conținutului acestui site, inclusiv, fără a se limita la, articole, text, fotografii, ilustrații, muzică, clipuri audio și video, mărci comerciale, embleme și modele.

Nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin  niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al HOLIDAY BOUTIQUE. Prin urmare, vizitatorii site-ului trebuie să înțeleagă și să consimtă să nu modifice, să vândă, să distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site. 

III.     SERVICIILE OFERITE

Site-ul cuprinde o prezentare generala a serviciilor si produselor oferite, direct sau prin intermediul partnenerilor sai. Niciunul dintre serviciile descrise in conţinutul acestui site nu constituie o ofertă fermă de a contracta. Holiday Boutique ofera prin intermediul site-ului informatii privind serviciile de calatorie cu titlu general, cu rol consultativ, ce pot fi modificate oricand, luand in considerare domeniul de activitate dinamic al societatii.

Holiday Boutique  isi rezerva dreptul de a modifica descrierea si imaginea produselor si serviciilor oferite, fara niciun fel de notificare prealabila, tinand cont de dorinta societatii de a pune la dispozitia clientilor serviciile de cea mai inalta calitate.

In situatia in care Utilizatorul solicita prin intermediul site-ului servicii de calatorie sau pachete de servicii de calatorie pentru alte persoane (beneficiari), consideram ca Utilizatorul are acordul acelor persoane (beneficiari) de a actiona in numele lor, in scopul rezervarii/achizitionarii serviciilor de calatorie si/sau produselor de servicii de calatorie din Site. Utilizatorul avand responsabilitatea de a aduce la cunostinta celorlati beneficiari toate informatiile prevazute in prezentul documente, precum si informatiile cu privire la serviciile contractate pentru acestia.

Holiday Boutique nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare) sau a informatiilor privind statele pe teritoriul carora, la data incheierii contractului pentru serviciile de calatorie, a fost decretata stare de alerta ori in privinta carora Ministerul Afacerilor Externe a formulat alerte de calatorie, sub forma de avertismente sau atentionari, ori Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a emis restrictii. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

Holiday Boutique actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, alti, iar in acest sens Holiday Boutique  nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile de calatorie oferite de furnizorii terti si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

IV.     CONDITII DE UTILIZARE

Acest site are ca scop doar informarea potentialilor clienti cu privire la serviciile disponibile in cadrul Holiday Boutique, iar in cazul in care solicitati in mod expres, comunicarea unor oferte personalizate in functie de nevoile dumneavoastra.

Accesul in vederea solicitarii unei oferte si/sau efectuarii unei oferte ii este permis oricarui Utilizator.

Comunicarea cu Societatea se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, prin adresele mentionate la sectiunea “Contact”.

        Conditiile aferente serviciilor de calatorie

Utilizand aceste site si solicitand serviciile oferite de Holiday Boutique  agreati, acolo unde este cazul, sa furnizati informatii adevarate, precise, de actualitate si complete despre dumneavoastra sau alte persoane, astfel cum acestea apar in formularul de contact sau oricare alte formulare de inregistrare. In cazul in care oricare dintre informatiile furnizate de catre dumneavoastra sunt neadevarate, imprecise, nu mai sunt de actualitate sau sunt incomplete, administratorul website-ului isi rezerva dreptul de a suspenda sau inceta oricare si/sau toate serviciile de utilizare curente sau viitoare.

Utilizarea acestui website sau a serviciilor puse la dispozitie prin intermediul acestuia nu va este permisa pentru oricare dintre urmatoarele actiuni: (a) falsificarea de titluri sau instrumente de plata ori manipularea identitatilor mentionate in materialele noastre; (b) prezentarea sub o identitate falsa ori folosirea frauduloasa a unui act ce serveste la identificare, legitimare sau a unui astfel de act falsificat; (c) incarcarea, afisarea, publicarea, trimiterea de e-mailuri, reproducerea, distribuirea sau orice alt fel de transmitere cu scop publicitar, de materiale promotionale, junk mail, spam, chain letters, scheme piramidale care nu sunt autorizate sau solicitate de catre destinatar; (d) afectarea intr-un mod negativ a abilitatii altor utilizatori de a accesa site-ul Holiday Boutique sau de a beneficia de serviciile aferente; (e) implicarea in orice activitate care este contrara sau care afecteaza in mod negativ scopul sau destinatia website-ului sau a serviciilor inclusiv, dar nelimitandu-se la manipularea, coruperea sau alta actiune ori tentativa de acest fel care afecteaza partial sau in totalitate rezultatul serviciilor, prin inregistrarea unor terte persoane fara acordul utilizatorului real sau inregistrarea multipla a aceleiasi persoane sub acelasi nume sau sub nume diferite etc.

Orice rezervare solicitata pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un serviciu de calatorie de la Holiday Boutique. Toate serviciile de calatorie publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea furnizorilor terti cu care Holiday Boutique a incheiat contracte de colaborare. Va rugam sa cititi cu atentie referirie catre conditii aplicabile unor oferte speciale si sa luati legatura cu Holiday Boutique pentru detalii complete.

V.      CONDIȚIILE FURNIZORILOR DE SERVICII TURISTICE

Orice rezervare efectuată pe Site va fi considerată drept intenția utilizatorului de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Dacă cererea dvs. va fi acceptată, veti primi un e-mail de confirmare de la Holiday Boutique si va intra în vigoare acest contract.

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in funcție de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si condițiile acestora (incluzând regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica adițional Termenilor si Condițiilor acestui Site.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligații, anulari, modificări ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restricții de altă natură. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. 

Holiday Boutique nu este responsabilă pentru costurile care pot sa apară în momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

La momentul navigării dvs. in Site, veti putea observa referiri către diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni dar, va rugam luati legatura cu  Holiday Boutique pentru detalii complete. 

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de îmbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli. 

ANULARI / MODIFICARI

În cazul în care doriți anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat (și Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, în scris sau telefonic Holiday Boutique despre intențiile dvs.

În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni. Holiday Boutique sau Furnizorul de Servicii Turistice acceptă toate formele de cereri scrise deoarece nu pot anula / modifica serviciul turistic înainte de a primi cererea dvs. fermă. 

Puteți anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului în concordanță cu termenii și condițiile Furnizorului de Servicii Turistice.

În eventualitatea modificării unei rezervări (incluzând, dar fără a se limita, anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), Holiday Boutique își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această actiune. Aceste taxe diferă față de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

PLATA

Nu se acceptă alte modalități de plată în afara celor prezentate pe site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

În funcție de termenii și condițiile impuse de hoteluri, la momentul rezervării vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuată în contul Holiday Boutique.

Agenția nu-și asuma nici o obligație de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de călătorie în cazul neplății integrale a serviciilor comandate. În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate. Plata se poate efectua cu principalele cărți de credit recunoscute și prezentate detaliat pe site.

Holiday Boutique sau Furnizorul de Servicii Turistice își rezervă dreptul de a încasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot să apară la momentul rezervărilor prin cărțile de credit. În acest caz veți fi informat despre comisioanele aplicabile.

Holiday Boutique își rezervă dreptul de a transfera costurile generate de penalizările de charge back. Dacă rezervarea dvs. este platită cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervăm dreptul de a cere o autorizație scrisă din partea acelei persoane.

În cazul în care emitentul cății dvs. de credit o cere, Holiday Boutique sau Furnizorul de Servicii Turistice își rezervă dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de călătorie la adresa dvs. declarată la momentul emiterii cărtii de credit. Informația eronată despre această adresă se poate reflecta în anularea rezervării, întârzierea livrării documenteleor de călătorie și poate determina creșterea tarifului confirmat. Vă rugăm să vă asigurați că detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont.

În plus, pentru a minimiza efectele încercării de fraudare a cartii dvs. de credit, înainte de a emite documentele de călătorie, ne rezervăm dreptul de a efectua verificări aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. și o copie a cartii de credit, precum și un extras de cont recent.

Toate tarifele si taxele pot fluctua datorită modificării cursului de schimb. 

VI.     MATERIALE NESOLICITATE 

In administrarea site-ului, Holiday Boutique nu solicita si nu doreste sa primeasca  informatii confidentiale, secrete sau brevetate ori alte asemenea informatii de la dumneavoastra prin intermediul website-ului, adreselor de e-mail sau orice alt mijloc.  

VII.    DREPTURILE HOLIDAY BOUTIQUE

Administratorul site-ului va depune eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului si pentru asigurarea functionarii acestuia in bune conditii. 

Holiday Boutique îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului site-ului, precum si dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau anula accesul şi utilizarea acestui site dacă sunt încălcaţi Termenii şi condiţiile.

VIII.  LIMITAREA RASPUNDERII

Holiday Boutique directorul, angajatii sai, asociatii si/sau afiliatii nu vor raspunde pentru:

        niciun fel de prejudiciu cu caracter direct/indirect, special, punitiv, incidental si, pe cale de consecinta, pentru nicio alta paguba care rezulta din disponibilitatea sau imposibilitatea de a folosi website-ul, chiar daca Operatorul sau agentii sai ar fi fost avertizati de posibilitatea producerii acestor pagube si indiferent de forma actiunii, contractuala sau extracontractuala;

        orice reclamatie referitoare la erori, omisiuni sau alte inexactitati ale website-ului ori proprietati distructive ale acestuia.

Holiday Boutique va fi responsabil numai in limitele legii.

De asemenea, deşi depunem toate eforturile pentru ca site-ul să fie disponibil permanent, sunt necesare operaţiuni de întreţinere de rutină. Prin urmare, nu garantăm disponibilitatea permanentă sau faptul că va putea fi accesat întotdeauna cu o anumită viteză sau cu o anumită funcţionalitate.

IX.     LEGISLATIA APLICABILA

Legea aplicabila prezentului document este legea romana, iar instantele de judecata competente sa solutioneze orice litigii rezultand din sau in legatura cu prezentul document sunt instantele judecatoresti din Romania. Nu garantam ca materialele incluse pe website sunt potrivite sau accesibile in orice alte teritorii si nici ca ele respecta legislatia din respectivele zone. Persoanele care acceseaza website-ul nostru din afara Romaniei, o fac din propria lor initiativa si sunt responsabile sa respecte legile locale.

X.      COMUNICARI SI RECLAMATII

Utilizatorii sunt invitati sa trimita comentarii, note, sugestii, observatii sau raportari privind incalcarea unor reguli de utilizare a paginii la adresa de e-mail office@holidayboutique.ro

Utilizatorii pot folosi aceasta adresa de mail si in cazul in care se considera vatamati in drepturile lor printr-o actiune a Societatii.

Holiday Boutique va raspunde in timp util la toate sesizarile care sunt intemeiate si care contin datele de identificare ale expeditorului si descrierea adecvata a situatiei la care se refera.

XI.     PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu prevederile Regulamentului Uniunii Europene 679 din 27 aprilie 2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date, Holiday Boutique prelucrează date cu caracter personal, cu respectarea principiilor menționate în continuare, în scopuri legitime. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează, cu respectarea cerințelor legale şi în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea şi respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Pentru mai multe detalii privind modalitatea prin care Holiday Boutique prelucreaza datele cu caracter personal, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.

XII.    COOKIES

Site-ul Holiday Boutique folosește identificatori de tip Cookie. Mai multe informatii privind modulele de cookies folosite si durata de stocare a acestora sunt disponibile in sectiunea „Cookies”.

XIII.  DISCLAIMER SITE-URI PARTENERE

Site-ul Holiday Boutique poate conține legături către alte site-uri și / sau alte pagini web cu proprietate intelectuală care nu este proprietatea Holiday Boutique. Nu ne asumăm nicio responsabilitate cu privire la conținutul acestor site-uri și, prin urmare, compania Holiday Boutique nu va putea fi considerate răspunzătoare pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. Holiday Boutique nu va fi responsabilă de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale și / sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

XIV.  ACTUALIZAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Vizitatorii noștri sunt rugați să aibă în vedere faptul că prezentul document poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, la fel ca și actualizarea site-ului Holiday Boutique. Prin urmare, este necesar să verificați Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului Holiday Boutique pentru orice actualizare.  

Bg-Hero-Blue

Newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul nostru și află ultimele vești!