TURURI PRIVATE

TEAM BUILDING SI PETRECERI TEMATICE

CIRCUITE AVION – CIRCUITE AUTOCAR – CITY BREAK CU GHID

EXCURSII DE O ZI ROMANIA SI BULGARIA – LITORAL ROMANIA – MINIVACANTE IN ROMANIA SI BULGARIA

EXCURSII DE O ZI CU AVIONUL IN EUROPA: Roma, Londra, Milano, Lacul Como, Glasgow, Bergamo 

Agentia de turism ORGANIZATOARE Holiday Boutique vine in intampinarea turistilor cu vacante si calatorii inedite, unde calitatea serviciilor de turism oferite ne este calauza din anul 2014. Ne-am lansat in urma cu 8 ani, ca agentie de turism TOUROPERATOARE si avem pachete turistice proprii, de care suntem direct raspunzatori. In felul acesta reusim sa mentinem calitatea serviciilor oferite turistilor si clientilor corporate. 

Circuite cu autocarul sau cu avionul, city break cu ghid, tururi private, excursii de o zi in Romania si Bulgaria, Litoral Romania, minivacante in Romania si Bulgaria, precum si excursii de o zi cu avionul, cu toate aceste produse turistice chic, Holiday Boutique va asteapta cu drag sa calatorim impreuna!

Holiday Boutique ofera exclusiv pe piata turistica din Romania ONE DAY TRIP BY PLANE. Am inceput in 2016 excursii de o zi cu avionul la Roma, Londra, Milano, am continuat in 2017, 2018, 2019 cu noi destinatii: Lacul Como, Glasgow si Bergamo, iar in 2020 am realizat si alte excursii la fel de frumoase! Din pacate, Pandemia Covid-19 ne-a stopat aceste bijuterii de produse turistice unice, pe care speram sa le reluam cat de curand.
Vacanta este cea mai frumoasa perioada din cursul anului. Vacanta este momentul de relaxare, de cunoastere, de iubire si de ce nu, de socializare.
Holiday Boutique are grija de vacanta ta! Holiday Boutique te trimite doar in destinatii si hoteluri testate, vizitate si foarte bine alese pentru ca vacanta ta sa fie una de neuitat, in Romania sau in strainatate.
Holiday Boutique ofera pachete de vacanta pentru tine, prietenii tai si familia ta: circuit, city break, sejur sau un sfarsit de saptamana intr-una din destinatiile verificate in prealabil.
Holiday Boutique ofera si servicii corporate: team building, conferinta, intalnire sau petrecere tematica!
Circuitele culturale vin in intampinarea turistilor nostri pentru a le oferi acestora vizite deosebite. Oferim turistilor atat circuite cu avionul, dar si cu autocarul!
De ce un Circuit Holiday Boutique?
 • Destinatiile operate de Holiday Boutique sunt „testate” si venim mereu cu imbunatatiri, in functie de noutatile destinatiei
 • Ghizi specializati pe circuitul propus de Holiday Boutique
 • Ghizi locali vorbitori de limba romana (in cazul in care ghidul local este vorbitor de limba engleza, ghidul insotitor va efectua traducerea in timp real)
 • In fiecare destinatie agentiile locale sunt cele care ne sustin activitatea si intregesc calitatea serviciilor pe care Holiday Boutique le ofera turistilor
 • Circuitele Holiday Boutique cu autocarul sunt concepute pentru a nu obosi turistii, vizite lejere si timp liber pentru a savura destinatiile
 • Autocarele sunt moderne si confortabile, iar soferii profesionisti cunosc foarte bine destinatiile
Circuitele culturale Holiday Boutique „se intampla” atunci cand in destinatia aleasa se intampla un eveniment deosebit dar sunt si cateva recomandari din partea Agentiei de Turism Holiday Boutique:
 • Olanda Avion in perioada de inflorire a lalelelor si perioada in care cea mai mare gradina de flori din lume – Keukenhof – este deschisa. 
 • Fiorduri Norvegia Avion, Stockholm Avion si programele din zona Tarilor Nordice in perioada noptilor albe – cea mai cautata perioada: Iunie si Iulie.
 • CITY BREAK CU GHID si TURURI PRIVATE: Roma, Londra, Paris, Milano, Dublin, Provence, Coasta de Azur, Barcelona, Viena, Malmo-Copenhaga, Helsinki-Tallin, Edinburgh-Glasgow, Matera-Alberobello – programe turistice inedite!
 • Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda Avion – cele mai fascinante castele din Europa 

Am pastrat traditia excursiilor de o zi in Romania si Bulgaria, cu destinatii noi de la an la an, vedeta ramanand serialul BUCURESTI! MERITA SA-L IUBESTI! in cele tot mai multe episoade noi si inedite. In cadrul acestor excursii vizitam obiectivele turistice ale Capitalei: Palate, Muzee, Colectii si galerii de arta, Case memoriale si ne bucuram de explicatiile muzeografilor si ale ghizilor locali la fiecare astfel de loc deosebit.

VA MULTUMIM CA NE SUNTETI PRIETENI SI TURISTI, VA MULTUMIM PENTRU FIECARE CALATORIE CHIC PE CARE O ALEGETI DE LA HOLIDAY BOUTIQUE!

 Take your chic trip from Holiday Boutique!
20140529_141856certificat
 
Ne ocupam cu activitati minunate, pe care le trecem in revista mai jos, intrucat va asteptam cu drag sa calatorim impreuna!
 
🔴 1. CIRCUITE TEMATICE cu avionul si cu autocarul in peste 30 de tari: Italia, Spania, Portugalia, Franta, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Luxemburg, Anglia, Scotia, Irlanda, Tara Galilor, Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Estonia, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Albania, Bulgaria, Turcia, Malta, Israel, Emiratele Arabe Unite, Iordania.
🔴 2. CITY BREAK CU GHID si TURURI PRIVATE in peste 20 de destinatii: Malmo-Copenhaga, Helsinki-Tallin, Dublin, Roma, Paris, Londra, Edinburgh-Glasgow, Venezia-Verona-Padova, Italia de Nord si Lacurile, Barcelona, Viena, Matera-Alberobello, Provence-Coasta de Azur, Valea Loirei, Imprejurimile Londrei
🔴 3. Excursii de O ZI IN BUCURESTI – Serial in editii anuale si Episoade BUCURESTI! MERITA SA-L IUBESTI! organizate in cel mai mic detaliu.
🔴 4. Excursii de O ZI CU AVIONUL in cateva destinatii din Europa: Lacul Como, Milano, Bergamo, Roma, Glasgow, Londra.
🔴 5. Excursii de O ZI IN ROMANIA si IN BULGARIA: Delta Dunarii, Litoral, Manastiri de langa Bucuresti, Conace, Transalpina, Transfagarasan, Simfonia Lalelelor, Castele, Cetati, Echitatie, Degustari de vinuri, Orase, Case memoriale, Catedrale si Manastiri.
🔴 6. CIRCUITE IN ROMANIA si EXCURSII DE WEEKEND in destinatii simbol: Maramures, Bucovina, Transilvania, Delta Dunarii, Oltenia, Transalpina-Transfagarasan.
🔴 7. EVENIMENTE CORPORATE – team buildinguri, petreceri de Craciun, evenimente aniversare pentru companii
🔴 8. EVENIMENTE SCOLARE: Excursii, tabere culturale, evenimente organizate pentru grupuri de elevi si profesori
 
Nu uitati mesajul cu care se incheie fiecare excursie HOLIDAY BOUTIQUE: “CALATORITI SI VEDETI LUMEA! ESTE SINGURA INVESTITIE PE CARE O FACETI IN VIATA, RESTUL TOATE SUNT CHELTUIELI.”
 
Cu drag!
Echipa Holiday Boutique
 

Programe turistice organizate de Agentia de turism Holiday Boutique – Conditii generale

 • Programul turistic CIRCUIT AUTOCAR / AVION / CITY BREAK se realizeaza pentru un grup de minim 15 de persoane.
 • TURURILE PRIVATE se adreseaza unui grup restrans de turisti si nu au numar minim de participanti (tarifele pot suferi modificari in cazul in care se decide realizarea circuitului cu un numar restrans de participanti, acesta fiind considerat un TUR PRIVAT).
 • Programul turistic poate suferi modificari cu pana la 7 zile inainte de plecare (exemple: orar de zbor avion, unitati de cazare, program obiective turistice, traseu autocar, tarife obiective turistice, taxe locale etc.)
 • Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turiști în trafic intern și internațional, clasificarea autocarelor se face de către organele competente. Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului, incepand cu a doua bancheta. Avansul nu este rambursabil in cazul renuntarii la pachetul turistic.
 • In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic. Turistii pot solicita restituirea integrala a contravalorii pachetului turistic in cazul in care acesta este anulat.
 • Cazarea se efectueaza in camere duble (matrimoniale sau twin) conform tarifului standard sau in camere single pentru turistii care au solicitat acest serviciu si pentru care au achitat supliment conform celor mentionate in oferta/contract. La solicitarea turistilor, acestia pot fi cazati in camere triple, camere duble cu pat suplimentar sau apartamente, in functie de disponibilitatea unitatilor de cazare. Unitatile de cazare sunt clasificate conform standardelor pentru fiecare tara. Orice modificare si orice solicitare suplimentara fata de pachetul turistic mentionat si detaliat poate genera costuri suplimentare. Distributia camerelor se face de catre receptia unitatii de cazare. Unitatile de cazare vor fi mentionate cu 14 zile inaintea plecarii. 
 • Ghidul de turism insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului. 
 • Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.
 • Tarifele pachetelor turistice nu includ urmatoarele: bilete de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali sau ghidaj interior, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe hoteliere, taxe de oras, alte cheltuieli personale, mese, taxe de aeroport, suplimente camere single, suplimente apartamente. Acestea sunt incluse in pachetul turistic doar daca au fost mentionate la “tariful include”.
 • Intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala sau in euro, acestea pot suferi modificari in functie de sezon si de autoritatile locale sub incidenta carora se afla in administrare.
 • Agentia de turism nu este raspunzatoare de modificari la urmatoarele: taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali, taxe muzeograf, taxe hoteliere, taxe de statiune, taxe de oras, programul obiectivelor turistice schimbat in urma unor evenimente care se desfasoara in cadrul acestora.
 • In cazul pachetelor turistice cu transport avion, orarul de zbor poate suferi modificari. Agentia de turism nu este raspunzatoare de anularea zborurilor, nici de modificarile orarelor de zbor, dar va veni in sprijinul turistului pentru cea mai buna varianta de rerutare (re-route) conform politicilor companiilor aeriene si reglementarilor in vigoare. Biletele de avion NU sunt transmisibile si nici rambursabile. 
 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. In cazul destinatiilor pentru care este necesara viza, se aplica legile in vigoare fiecarui Consulat.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
 • Reduceri si conditii de inscriere:
  • Pentru inscrierile la programele AUTOCAR se achita un avans de 100 Euro/persoana, 50% din pachetul turistic cu 60 zile inaintea plecarii si diferenta pana la 100% cu 30 zile inaintea plecarii.
  • Pentru inscrierile la programele AVION se achita un avans de 200 Euro/persoana, 50% din pachetul turistic cu 60 zile inaintea plecarii si diferenta pana la 100% cu 30 zile inaintea plecarii.
  • Turistii fideli beneficiaza de o reducere de 5% la TARIFUL STANDARD al pachetelor turistice AUTOCAR/AVION (fidel = minim UN CIRCUIT AUTOCAR/AVION sau CITY BREAK CU GHID cu Agentia de Turism Holiday Boutique).
  • Pentru inscrieri Early Booking turistii beneficiaza de o reducere suplimentara la tariful standard al pachetelor turistice AUTOCAR/AVION. (termenul de inscriere si reducerea Early Booking sunt stabilite pentru fiecare program turistic, in functie de data de plecare)
  • Reducerile pentru turistii fideli si Early Booking SE CUMULEAZA.
 • In contextul restrictiilor actuale, cauzate de pandemia de COVID-19, calendarul programelor turistice poate suferi modificari. (orar de zbor avion, restrictii de calatorie, carantina sau izolare etc – modificari ce NU depind de Agentia de Turism Organizatoare)
 • In situatia in care modificarile exista, acestea vor fi gestionate de Agentia de Turism Organizatoare Holiday Boutique in avantajul turistilor. (excursii optionale Bonus acordate de partenerii locali, nopti de cazare in plus acordate de Agentia de Turism, vouchere valorice pentru excursii viitoare organizate de Agentia de Turism Organizatoare Holiday Boutique, excursii CADOU).

Conditiile generale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

Va asteptam cu drag sa calatorim impreuna!

Echipa Holiday Boutique