Bg-Hero-Yellow
Acasă → Excursii de o zi → ZIUA IEI ROMANESTI – CONACE SI PALATE – PRANZ INCLUS
Ie

ZIUA IEI ROMANESTI – CONACE SI PALATE – PRANZ INCLUS

CONACUL DRUGANESCU - PALATUL POTLOGI - LETCA NOUA
Transport Autocar
Plecare din București
22 Iun 2024
180 lei / adult

Servicii incluse

Transport autocar
Vizitele din program
Intrarile la obiectivele turistice si tururile ghidate
Ghid de turism insotitor
Masa de pranz
Acces loc de joaca pentru copii
Pescuit nelimitat (daca se doreste pestele capturat, se achita separat 40 lei / kg)
Intrare zona Mini Zoo (pasari si animale)
Acces zona baldachine si hamace - relaxare inclusa

Servicii neincluse

Alte cheltuieli personale

Detalii Generale

Plecare ora 8:00 Piata Victoriei. Ne deplasam catre CONACUL DRUGANESCU, unde vom vizita frumosul domeniu. Conacul în stil brâncovenesc a fost ridicat între anii 1710-1715 de către Gavril Drugănescu, vornic de Târgoviște. Deoarece urmașii familiei Drugănescu nu au mai putut întreține conacul, acesta a ajuns în posesia prințesei Marina Stirbey. După o vreme, nici aceasta nu l-a mai putut întreține, așa că edificiul a ajuns părăsit. În anul 2012, Protoieria Bolintin l-a preluat și s-a îngrijit de renovarea sa pentru a-i reda strălucirea de altădată. În interiorul său a luat naștere și un muzeu etnografic pe care il vom vizita.

Ne continuam ziua cu PALATUL POTLOGI. În anul 1698, Constantin Brâncoveanu a ridicat, din temelii, o curte domnească la Potlogi, în centrul căreia se afla palatul. Curtea de la Potlogi, pe care domnul o ridică la statutul de curte domnească dinastică, a fost zidită pentru Constantin, fiul cel mare și prezumtivul moștenitor al tronului țării.
Ne deplasam catre Judetul Giurgiu, unde vizitam Asezamantul „Gradina Maicii Domnului”. Biserica parohiei Letca Nouă din județul Giurgiu adăpostește Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului cu Pruncul în Brațe. Din luna noiembrie a anului 2002, mai mulți ani la rând, Icoana a izvorât lacrimi de mir, tămăduind mulți bolnavi.
Masa de pranz o vom servi la un restaurant din zona Letca, fiind inclusa in tariful excursiei. Timp liber pentru pescuit si relaxare in aer liber dupa-amiaza.
Recomandat: dress code – IE ROMANEASCA – Pregatim surprize!!!
Seara sosire la Bucuresti.

Informatiile și fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ și sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice și nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele și disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Bg-Hero-Blue

Newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul nostru și află ultimele vești!