IASI – MOLDOVA – BUCOVINA – DEMIPENSIUNE – CIRCUIT AUTOCAR – RUSALII 2023

1500 Lei

IASI – MOLDOVA – BUCOVINA – DEMIPENSIUNE – CIRCUIT AUTOCAR – RUSALII 2023

Ziua 1 – Plecare din Bucuresti – ora 6:00 – Piata Victoriei. Ne deplasam catre Piatra Neamt. Vizitam Piatra Neamt, Targu Neamt, Cetatea Neamt, Humulesti, Manastirile Agapia si Varatec. Cazare si cina la Targu Neamt. 

Ziua 2 – Mic dejun. Ne deplasam catre Gura Humorului. Vizitam Manastirile Voronet, Moldovita, Sucevita si Humor. Scurt popas la Marginea. Cazare si cina la Gura Humorului.

Ziua 3 – Mic dejun. Ne deplasam catre Suceava. Vizitam Suceava, Botosani, Palatul de la Ruginoasa, iar seara ajungem la Iasi. Cazare si cina la Iasi. 

Ziua 4 – Mic dejun. Vizita Iasi si Palatul Culturii. Cazare si cina la Iasi. 

Ziua 5 – Mic dejun. Ne deplasam catre Bucuresti. Vizitam Castelul Sturdza. Sosire la Bucuresti seara.

1-5 IUNIE 2023

Tarif: 1500 Lei / persoana

Tariful include:

 • transport autocar
 • 4 nopti cazare
 • mic dejun si cina
 • vizitele mentionate in program
 • ghid de turism insotitor

 

Programe turistice organizate de Agentia de turism Holiday Boutique – Conditii generale

 • Programul turistic CIRCUIT AUTOCAR / AVION se realizeaza pentru un grup de minim 15 de persoane.
 • TURURILE PRIVATE se adreseaza unui grup restrans de turisti si nu au nr minim de participanti. 
 • Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turiști în trafic intern și internațional, clasificarea autocarelor se face de către organele competente. Locurile se ocupa in ordinea achitarii avansului, incepand cu a doua bancheta. Avansul nu este rambursabil in cazul renuntarii la pachetul turistic.
 • In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic. Turistii pot solicita restituirea integrala a contravalorii pachetului turistic in cazul in care acesta este anulat.
 • Cazarea se efectueaza in camere duble (matrimoniale sau twin) conform tarifului standard sau in camere single pentru turistii care au solicitat acest serviciu si pentru care au achitat supliment conform celor mentionate in oferta/contract. La solicitarea turistilor, acestia pot fi cazati in camere triple, camere duble cu pat suplimentar sau apartamente, in functie de disponibilitatea unitatilor de cazare. Unitatile de cazare sunt clasificate conform standardelor pentru fiecare tara. Orice modificare si orice solicitare suplimentara fata de pachetul turistic mentionat si detaliat poate genera costuri suplimentare. Distributia camerelor se face de catre receptia unitatii de cazare. Unitatile de cazare vor fi mentionate cu 14 zile inaintea plecarii. 
 • Ghidul de turism insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului. 
 • Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.
 • Tarifele pachetelor turistice nu includ urmatoarele: bilete de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali sau ghidaj interior, taxe muzeograf, taxe de statiune, taxe hoteliere, taxe de oras, alte cheltuieli personale, mese, taxe de aeroport, suplimente camere single, suplimente apartamente. Acestea sunt incluse in pachetul turistic doar daca au fost mentionate la “tariful include”.
 • Intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala sau in euro, acestea pot suferi modificari in functie de sezon si de autoritatile locale sub incidenta carora se afla in administrare.
 • Agentia de turism nu este raspunzatoare de modificari la urmatoarele: taxe de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, taxe video, taxe ghizi locali, taxe muzeograf, taxe hoteliere, taxe de statiune, taxe de oras, programul obiectivelor turistice schimbat in urma unor evenimente care se desfasoara in cadrul acestora.
 • In cazul pachetelor turistice cu transport avion, orarul de zbor poate suferi modificari. Agentia de turism nu este raspunzatoare de anularea zborurilor, nici de modificarile orarelor de zbor, dar va veni in sprijinul turistului pentru cea mai buna varianta de rerutare (re-route) conform politicilor companiilor aeriene si reglementarilor in vigoare. Biletele de avion NU sunt transmisibile si nici rambursabile. 
 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. In cazul destinatiilor pentru care este necesara viza, se aplica legile in vigoare fiecarui Consulat.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
 • Reduceri si conditii de inscriere:

  • Pentru inscrierile la programele AUTOCAR se achita un avans de 100 Euro/persoana, 50% din pachetul turistic cu 60 zile inaintea plecarii si diferenta pana la 100% cu 30 zile inaintea plecarii.
  • Pentru inscrierile la programele AVION se achita un avans de 200 Euro/persoana, 50% din pachetul turistic cu 60 zile inaintea plecarii si diferenta pana la 100% cu 30 zile inaintea plecarii.
  • Turistii fideli beneficiaza de o reducere de 5% la TARIFUL STANDARD al pachetelor turistice AUTOCAR/AVION (fidel = minim UN CIRCUIT AUTOCAR/AVION sau CITY BREAK CU GHID cu Agentia de Turism Holiday Boutique).
  • Pentru inscrieri Early Booking turistii beneficiaza de o reducere suplimentara la tariful standard al pachetelor turistice AUTOCAR/AVION. (termenul de inscriere si reducerea Early Booking sunt stabilite pentru fiecare program turistic, in functie de data de plecare)
  • Reducerile pentru turistii fideli si Early Booking SE CUMULEAZA.
 • In contextul restrictiilor actuale, cauzate de pandemia de COVID-19, calendarul programelor turistice poate suferi modificari. (orar de zbor avion, restrictii de calatorie, carantina sau izolare etc – modificari ce NU depind de Agentia de Turism Organizatoare)

 • In situatia in care modificarile exista, acestea vor fi gestionate de Agentia de Turism Organizatoare Holiday Boutique in avantajul turistilor. (excursii optionale Bonus acordate de partenerii locali, nopti de cazare in plus acordate de Agentia de Turism, vouchere valorice pentru excursii viitoare organizate de Agentia de Turism Organizatoare Holiday Boutique, excursii CADOU).

Conditiile generale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie.

Va asteptam cu drag sa calatorim impreuna!

Echipa Holiday Boutique