Team Building-ul este evenimentul corporate cel mai apreciat de angajati. Iar noi stim ca team building nu inseamna doar o simpla excursie de weekend. Rolul unui team building este acela de a socializa si a uni un grup, iar pentru asta Holiday Boutique a pregatit echipei dvs pe langa relaxare si distractie, o serie de activitati pe care le vom potrivi impreuna, in functie de destinatia aleasa.

Pescuit, treasure hunt, echitatie, ATV, concursuri, tiroliana, plimbari, vizite sau degustari de vinuri, fiecare dintre activitatile propuse de noi va transforma grupul dvs de angajati in echipa de colegi mult visata. Toate activitatile se desfasoara cu persoane specializate si autorizate in sectorul in care acestea functioneaza.

In functie de bugetul alocat evenimentului, Holiday Boutique va propune locatii cu o noapte de cazare (Comana, Moeciu, Bran, Sinaia, Predeal, Poiana Brasov) sau cu doua nopti de cazare (Covasna, Tusnad, Sovata, Horezu). Iar in functie de perioada din an aleasa, va oferim si variante precum: Delta Dunarii, Litoral Bulgaria sau Litoral Romania. Hotelurile si pensiunile sunt alese cu grija, la fel si locatiile de alimentatie publica (cramele, barurile, restaurantele).

Pentru deplasarile la evenimente (team building, training, conferinta), Holiday Boutique ofera servicii de transport, calitatea acestora fiind superioara si in acord cu normele internationale. Folosim mijloace de transport moderne si bine intretinute: automobile, microbuze sau autocare (autocarele sunt confortabile, dotate cu aer conditionat, cala de bagaje, statie + microfon, instalatie audio-video si scaune rabatabile).

Holiday Boutique ofera si alte evenimente corporate pentru compania dvs: petreceri tematice, intalniri pentru angajati, organizarea unei cine intre colegi, suport pentru training, conferinta, meeting corporate in Bucuresti sau in alta localitate.

Holiday Boutique se ocupa si de oaspetii companiei dvs, oaspeti din alte orase sau din strainatate: cazare, transfer aeroport-hotel-aeroport, tururi de oras, agenda oaspetilor, vizite de lucru si program turistic. Holiday Boutique ofera si suport pentru deplasari in tara sau strainatate: bilete de avion, cazari, transferuri aeroport, asigurari de calatorie.

office@holidayboutique.ro      0742.05.15.35