Adauga o noua impresie

 
 
 
 
 
 
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Adresa ta de e-mail nu va fi publica.
Pentru motive de securitate salvam adresa ip 44.192.92.49.
Impresia ta apare in lista dupa ce un administrator o verifica.
Ne rezervam dreptul sa modificam/stergem intrari fara notificare.
46 entries.
Bogdan Ionel Bogdan Ionel from Bucuresti wrote on December 29, 2015 at 5:28 pm:
Pentru mine, anul acesta, ZIUA mea si Craciunul au venit mai devreme, mult mai devreme, cand mi s-a invit ocazia sa calatorssc cu Alexandra Lazarescu de la Holiday Boutique alaturi de partenerii ei de la HelloHollidays – UN circuit ca-n povestile de iarna ale lui Hans Christian Andersen. Desi a lipsit TOTAL zapada din peisaj, ba, uneori, ploaia a fost mai abundenta decat nisipul din SAHARA, scorul final al aventurii, pe o scara de la 1 la 10 este de 20 PLUS. Ador circuitele cu ei pentru ca nu ma simt turist, ma simt printre prieteni, ca si cand Holiday Boutique e doar un alt cuvant pentru sentimentul de "familie" - Am scris si aici: http://presainblugi.com/budapesta-bratislava-praga-viena-decat-un-circuit-holiday-boutique/
Angela Angela from Vatra Dornei wrote on December 29, 2015 at 5:23 pm:
Eu am venit tocmai de unde se agata harta Romaniei in cui ca sa petrec alaturi de Holiday Boutique o experienta magica la spiridusii lui Mos Craciun in Curtea de Arges, singurul loc din Romania unde se fac globuri de Craciun din cea mai speciala sticla personalizate. Doar aici si doar cu Holiday Boutique poti sa ai sansa sa cumperi un astfel de glob pentru ca ele nu se comercializeaza in Romania ci doar in Statele UNite, Japonia, Africa si Europa. A meritat fiecare clipa petrecuta pe tren doar ca sa ma intalnesc cu ei la Bucuresti si sa retraiesc farmecul copilariei. La 47 de ani m-am simtit din nou ca la 7 ani alaturi de spiridusii mosului.
BOGDAN BOGDAN from CAMPULUNG MUSCEL wrote on December 29, 2015 at 5:20 pm:
Holiday Boutique e noua mea familie cand vine vorba de calatorii. Am avut sansa sa fiu cu ei intr-o calatorie la Brasov pentru a asculta in premiera si in eXclusivitate COLINDE LA ORGA IN BISERICA NEAGRA. Pentru ca ei sunt singura agentie de turism care ofera asa ceva. Puteti sa cautati sa vedeti ca sunt singurii care ofera acest show unicat. Iar sentimentul e coplesitor. Sa asculti colinde ale unor clasici interpretate la un instrument atat de straniu. Pentru cei ce nu stiu in Biserica Neagra din Brasov se afla o orga de sorginte germana cu aproape 4.000 de tuburi. Orga Buchholz a fost construită între 1836 şi 1839 de către constructorul de orgi Carl August Buchholz din Berlin. Ea are patru manuale, un pedalier, 76 de registre dintre care 63 sunt registre sonore şi 3.993 de tuburi. Astfel, la vremea construirii ei, era una dintre cele mai mari şi mai importante orgi din Europa. Orga s-a păstrat în starea iniţială datorită faptului că tuburile originale nu s-au pierdut şi nu au fost înlocuite, iar micile modificări întreprinse în timp au fost anulate mai târziu. Acordajul şi presiunea vântului au fost aduse la starea iniţială. Merita o astfel de experienta. Recomand Holiday Boutique.
Ersilia Ersilia wrote on December 28, 2015 at 1:04 pm:
Am calatorit cu Holiday boutique intr-o excursie de 5 zile la Istanbul. Alexandra este o persoana foarte bine organizata, a reusit sa cuprind in program toate obiectivele pricipale. Daca mergeti la Istanbul nu ratati plimbarea pe Bosfor aceasta m-a impresionat cel mai mult! Alegeti cu incredere aceasta agentie !
SAS GABRIELA SAS GABRIELA from BUCURESTI wrote on December 28, 2015 at 8:54 am:
Am fost in ultimele doua excursii, la SPIRIDUSII LUI MOS CRACIUN si la SINAIA-BRASOV-CONCERTUL DE CRACIUN!!! au fost doua excursii reusite si frumoase !!! ghid organizator fiind ALEXANDRA LAZARESCU!!! prezenta ei in excursii este placuta !!! Felicitari ALEXANDREI si AGENTIEI HOLIDAY BOUTIQUE!!! sper sa mai merg si in alte excursii organizate de aceasta agentie!!! AN NOU cu multe impliniri, realizari si multe excursii frumoase!!! MULTUMESC!!!
Tudor Iaver Tudor Iaver from Bucuresti wrote on December 26, 2015 at 9:48 am:
Am participat in excursia Concert de orga la Brasov. In aceasta excursie am avut parte de un ghidaj excelent facut de ghida Alexandra Lazarescu. Am avut parte de istoria Casei Regale, minunatul palat Peles ajungand la prima scoala romaneasca din Scheii Brasovului. Cum vremea a fost de partea noastra ne-am putut plimba in voie pe stradutele Brasovului intorcandu-ne parca in timp. Concertul de orga din Biserica Neagra a fost o surpriza incredibila pentru mine , nu imi puteam imagina ca poate fi organizat un astfel de eveniment atat de bine la noi in tara. Cu siguranta o sa mai vin cu dumneavoastra! Toate cele bune si Sarbatori frumoase!