Simfonia Lalelelor si Conace Argesene

99 lei

Simfonia Lalelelor si Conace Argesene

Intalnire la ora 7:00 PIATA VICTORIEI. Deplasare catre Pitesti. Prima vizita din program este VILA FLORICACONACUL BRATIANU – cel mai frumos conac argesean care ne asteapta cu povesti deosebite. Urmeaza CONACUL GOLESTI – un loc de poveste pe care il vom vizita impreuna cu Muzeul Viticulturii si Pomiculturii. Muzeul a fost înfinţat în 7 iunie 1939, de Regele Carol al II-lea, sub numele de Muzeul Dinicu Golescu, şi s-a dezvoltat de-a lungul anilor cu noi expoziţii de bază care reflectă atat istoria familiei, cât şi istoria culturii şi civilizaţiei tradiţionale româneşti.

In jurul pranzului ne deplasam catre PITESTI – Orasul Lalelelor unde ne asteapta SIMFONIA LALELELOR – un eveniment deosebit de frumos, aflat in 2018 la editia cu numarul 41.

Sosire in Bucuresti seara in jurul orelor 22:00.

Date de plecare: 21 Aprilie 2018

Tarif: 99 lei / persoana

Tariful include:

  • transport autocar / midiautocar / minibus
  • vizitele din program: Vila Florica – Conacul Bratianu, Conacul Golesti, Muzeul Viticulturii si Pomiculturii, Pitesti – Simfonia Lalelelor
  • ghid de turism insotitor

Tariful nu include:

  • Vila Florica – Conacul Bratianu = 8 lei / persoana
  • Conacul Golesti si Muzeul Viticulturii si Pomiculturii = 8 lei / persoana
  • pranz = 35 lei / persoana (felul 1 – ciorba de vacuta, ardei, smantana; felul 2 – snitel de pui cu piure si salata; desert – prajitura de cofetarie, apa plata, apa minerala, paine)

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 15 persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.