Peles-Pelisor-Cantacuzino-George Enescu Cumpatu-Caraiman

99 lei

Peles-Pelisor-Cantacuzino-George Enescu Cumpatu-Caraiman

Plecare din Bucuresti la ora 7:00. Ne deplasam catre Sinaia – prima statiune de munte din Romania, unde ne asteapta vizite deosebite, vizite regale intrun an de sarbatoare – 100 de ani de la MAREA UNIRE – Castelele Peles si Pelisor.

Castelul Peleş, reşedinţa de vară a primului cuplu regal al României, regele Carol I (1866-1914) şi regina Elisabeta, a fost construit între 1873 și 1914, la dorința suveranului, după planurile arhitecților Johannes Schultz şi Karel Liman. Edificiul a fost decorat de celebrii creatori, J. D. Heymann din Hamburg, August Bembé din Mainz și Bernhard Ludwig din Viena. Castelul Peleș este considerat cel mai important ansamblu arhitectonic de tip istorist din România, având caracter de unicat și prin valoarea sa istorică şi artistică, rămâne unul dintre cele mai importante şi frumoase monumente din Europa.

Urmeaza vizita cartierului boem din Sinaia – Cumpatu – unde ne asteapta Casa Memoriala George Enescu.

Ne deplasam catre Busteni in cursul dupa-amiezii unde vizitam Castelul Cantacuzino si Manastirea Caraiman.

Sosire la Bucuresti in cursul serii, aproximativ ora 21:00.

 

Data de plecare: 14 Aprilie 2018

Tarif : 99 Lei / persoana

Tariful include: 

  • transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
  • vizite: 3 Castele – Peles, Pelisor, Cantacuzino, Casa memoriala George Enescu Cumpatu, Manastirea Caraiman Busteni
  • ghid de turism insotitor

Tariful nu include:

  • asigurare de calatorie
  • intrarile la obiective turistice: Castele Peles si Pelisor https://peles.ro/program-si-taxe/ (30 lei Peles – 20 lei Pelisor) ; Castelul Cantacuzino – 20 lei ; Casa memoriala George Enescu 6 lei
  • masa de pranz 35 lei / persoana (felul 1; felul 2; desert; apa plata; paine)

 

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. 

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 15 persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.