Parada Trandafirilor – Festivalul Florilor din Bulgaria

25 Euro

Festivalul trandafirilor – Parada florilor din Bulgaria

EDITIE ANIVERSARA – 50 ANI !!!

Plecare la ora 5:30 din Bucuresti. Ne deplasam catre Kazanlak, unde vizitam Valea Trandafirilor. Participam la cel mai mare festival de flori din Sud-Estul Europei si la cel mai mare festival al trandafirilor din lume! Vom asista la Parada Trandafirilor si vom admira procesul de culegere al pretioaselor petale din care se fabrica uleiul esential de trandafir. 

Dupa pranz vizitam mormintele Regilor traci – incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO si Muzeul Trandafirului. Dupa-amiaza ne intoarcem spre Bucuresti cu un scurt popas la Veliko Tarnovo – capitala celui de-al doilea Imperiu Bulgar.

Sosire la Bucuresti in cursul serii, aproximativ ora 22:00.

Data de plecare: 2 Iunie, 3 Iunie 2018 – epuizat 

Tarif : 25 Euro / persoana

Tariful include: 

  • transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
  • vizite: Kazanlak, Valea Trandafirilor, Mormintele Regilor traci – UNESCO, Muzeul Trandafirului, Veliko Tarnovo
  • ghid de turism insotitor

Tariful nu include:

  • asigurare de calatorie
  • intrarile la obiective turistice: Mormintele Regilor traci – UNESCO = 3 leva 

 

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. 

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 15 persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.