Delta Dunarii UNESCO Tour

49 Euro

DELTA DUNARII UNESCO TOUR

9

Va invitam sa descoperiti una dintre cele 7 zone Unesco din Romania si singura delta din lume ce a primit titlul de “Rezervatie a biosferei” – Delta Dunarii! 

Tarif: 49 Euro / persoana

Date de plecare: 12 Mai 2018 ; 22 Septembrie 2018 

Intalnirea cu ghidul de turism va avea loc la ora 05:30 in Piata Victoriei -Parcarea Centrala incadrata de strazile Buzesi si Calea Victoriei.

Sosire la Murighiol. Imbarcare pe salupele rapide acoperite, pentru o croaziera de neuitat in care vom face cunostinta cu cele mai frumoase lacuri si cele mai pitoresti canale dintre bratele Sf. Gheorghe si Sulina. Parcurgem sate pescaresti traditionale, admiram peisaje deosebite si observam contrastul izbitor dintre pensiunile care isi asteapta turistii si cherhanalele si casele vechi cu stuf, unde pescarii si oamenii deltei isi petrec cea mai mare parte a timpului.
Croaziera in paradisul florilor si al pasarilor dureaza aproximativ 3 ore, fiecare barcuta avand un ghid local specializat pe flora si fauna, care va completa peisajele uimitoare cu povesti si informatiipretioase.
Revenim la Murighiol, dupa plimbarea cu salupele, unde vom servi (optional) un pranz pescaresc traditional intr-un restaurant autentic dobrogean.
Dupa masa de pranz timp liber pentru relaxare.

In drumul spre casa ne oprim sa vizitam Centrul Muzeal Ecoturistic “Delta Dunării” din Tulcea, din care face parte si unul dintre cele mai moderne acvarii din Europa, aici putand fi vazute specii foarte rare din Delta, dar si foarte multi pesti de apa dulce si apa sarata.

Intoarcere la Bucuresti in cursul dupa-amiezii. Sosire la Bucuresti in cursul serii.

33

 

Tariful include:

  • transport autocar / midiautocar / minibus
  • croaziera pe lacuri si canale (3 ore in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii; salupe moderne, elegante, interior de piele)
  • ghid de turism
  • vizita Tulcea: Acvariul, faleza Dunarii si shopping la Duty Free
 

Tariful nu include:

  • masa de pranz care se serveste la un restaurant in Murighiol (aproximativ 50 lei / persoana meniu complet: bors de peste, peste cu mamaliguta si mujdei, apa, vin);
  • intrarea la  Centrul Muzeal Ecoturistic “Delta Dunarii” – 15 lei/persoana;
  • alte cheltuieli personale;
  • asigurarea medicala.

Nota! Pentru persoanele care nu servesc peste exista urmatoarele variante: meniu de pui, meniu de porc, meniu vegetarian.

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 15 persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.