Conace Buzoiene – Palatul Marghiloman – Brancoveanu – Plescoi – Sarata Monteoru – Pietroasele

99 lei

Conace Buzoiene – Palatul Marghiloman – Brancoveanu – Plescoi – Sarata Monteoru – Pietroasele

Plecare din Bucuresti – Piata Victoriei – ora 7:00. Ne deplasam catre Buzau, Prima vizita din program este Palatul Marghiloman. Continuam ziua cu Rm Sarat, unde ne asteapta Complexul Brancovenesc si carnatii de Plescoi. Pranz la Sarata Monteoru si vizita statiunii turistice de interes national. Dupa-amiaza mergem la Pietroasele pentru o degustare de vinuri buzoiene. Sosire in Bucuresti in jurul orei 21:00.

Data de plecare: 17 Iunie 2018

Tarif : 99 Lei / persoana

Tariful include: 

  • transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
  • vizite: Palatul Marghiloman – Brancoveanu – Plescoi – Sarata Monteoru – Pietroasele
  • ghid de turism insotitor

Tariful nu include:

  • asigurare de calatorie
  • alte cheltuieli personale
  • masa de pranz 35 lei/persoana (felul 1, felul 2, desert, apa si paine)
  • intrari la obiectivele turistice 

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. 

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 15 persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.