Bucuresti! Merita sa-l iubesti!

10 Euro

Bucuresti! Merita sa-l iubesti!

TUR COMPLET FULL DAY

Intalnire la ora 8:00 pentru Tur complet Bucuresti full day. Prima oprire o vom face la Ateneul Roman pentru a admira frumoasele cladiri din Piata Revolutiei, printre care se afla si Palatul Regal, actualul Muzeu de Arta al Romaniei.

Turul continua cu o vizita fundamentala pentru romani, in care vor intelege si vor cunoaste multe aspecte secrete ale istoriei: Muzeul National de Istorie a Romaniei, bineinteles cu cea mai valoroasa si importanta zona: Tezaurul, cu povestea sa controversata, doar partial restituit Romaniei.

Ne asteapta apoi Palatul Parlamentului, simbolul perioadei comuniste. Conform World Records Academy, Palatul Parlamentului este a doua cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume, si cea mai scumpă clădire administrativă din lume și cea mai grea clădire din lume. Povestile ghidului de interior ne vor fascina!

Si pentru a intelege megalomania marelui lider comunist, continuam turul de Bucuresti cu Palatul Primaverii – resedinta privata a sotilor Elena si Nicolae Ceausescu. 

Dupa-amiaza ne surprinde cu cel mai frumos si discret loc din Bucuresti, o bijuterie istorica si arhitecturala: Muzeul National Cotroceni, cu Palatul si Manastirea, de o frumusete si o eleganta desavarsita.

Deplasarea intre obiectivele turistice se face cu autocar turistic/minibus turistic, include ghid de turism si prezentarea orasului Bucuresti intr-un tur panoramic complet: Piata Unirii, Bdul Nicolae Balcescu, Piata Universitatii, Bdul Magheru, Piata Romana, Bdul Lascar Catargiu, Piata Victoriei, Bdul Aviatorilor, Statuia Aviatorilor, Parcul Herastrau si Muzeul Satului – exterior, Piata Presei Libere, Casa Presei Libere, care a deținut recordul de cea mai înaltă structură din oraș între anii 1956–2007, Bdul Kiseleff, Arcul de Trumf, Piata Regelui, Calea Victoriei cu cele mai frumoase cladiri: Muzeul National George Enescu, Muzeul Colectiilor de Arta, Palatul CEC, Biserica Zlatari, Memorialul Renasterii, Biserica Kretulescu, Cercul Militar National, Opera Romana, Teatrul National, Curtea de Apel Bucuresti.

Date disponibile: 10 Februarie 2018, 22 Septembrie 2018

Tarif standard = 59 Euro / persoana

Tariful include: transport autocar, ghid de turism, prezentarea orasului in tur panoramic complet, vizitele din program: Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Palatul Primaverii, Muzeul National Cotroceni

Nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice: 

  • Muzeul National de Istorie = 10 lei adulti / 5 lei pensionari, elevi, studenti
  • Parlament tur standard = 35 lei adulti, pensionari / 18 lei studenti 18-26 ani
  • Palatul Primaverii = 30 lei adulti / 20 lei pensionari, elevi, studenti
  • Muzeul National Cotroceni tur clasic = 20 lei / adulti / 15 lei pensionari / 5 lei elevi, studenti

Tarif promotional = 10 Euro / persoana

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique.