Varna – Balcic – Cap Kaliakra – Toamna la Castelul Reginei Maria

35 Euro

Varna – Balcic – Cap Kaliakra – Toamna la Castelul Reginei Maria

Tarif: 35 Euro / persoana

 

O zi de vis PE COASTA DE ARGINT A MARII NEGRE!

Plecare la ora 6:00 din Piata Victoriei. Ne deplasam catre Balcic, cu un scurt popas la Varna – cel mai mare oras de la malul Marii Negre. Vom vizita Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica, obiectivul cel mai interesant din Balcik. A fost construit din dorinta Reginei Maria a Romaniei, in timpul ocupatiei romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 de hectare – unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic.

Ne continuam traseul catre Cap Kaliakra, un spectaculos promontoriu in Marea Neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Vom vizita vestigiile vechii cetati medievale, micul muzeu arheologic si capela inchinata Sfantului Nicolae.

Intram in Romania pe la punctul de frontiera vama Veche si strabatem statiunile litoralului romanesc. Sosire la Bucuresti in cursul serii, aproximativ ora 22:00.

Plecare: 29 Septembrie 2018

Tarif: 35 Euro / persoana 

Tariful  include: 

  • transport cu autocar / midiautocar / minibus
  • vizita la Castelul Balcic, Gradinile Castelului Balcic si Gradina Botanica
  • degustare de vinuri regale la Castelul Balcic + degustare de dulciuri (posibilitatea de a cumpara vinuri regale direct de la cramele castelului)
  • vizita la Cap Kaliakra
  • vizita Varna
  • ghid de turism
  • tur panoramic al statiunilor de pe litoralul romanesc: Mangalia, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp, Eforie Sud si Eforie Nord 

Tariful nu include:

  • intrarile la obiectivele turistice: Castelul Balcic, Gradinile Castelului Balcic (6 leva) si Gradina Botanica (8 leva)
  • vizita la Cap Kaliakra (6 leva);
  • asigurare de calatorie = aprox 20 lei / persoana


Documente necesare calatoriei:
pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 15 persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.