Italia de Nord si Lacurile – BONUS GARDALAND

195 Euro

Italia de Nord si Lacurile – BONUS GARDALAND  

Tarif: 195 Euro / persoana

Ziua 1. Intalnire la ora 5:00 in aeroport pentru zborul Bucuresti – Bergamo. Aterizare la Bergamo la ora 8:00.

Ne deplasam catre Lacul Garda, cel mai mare și cel mai renumit lac din Italia, o destinaţie de vară favorită care oferă totul, de la parcuri tematice la castele uimitoare, ruine romane şi bucătărie rafinată. Peschiera del Garda este cel mai frumos centru-cetate, cu ziduri datand de la secolul al XVI-lea. Sirmione, supranumit si perla statiunilor de la Lacul Garda, este cel mai frumos oras medieval construit pe o fasie de pamant care se extinde in lac, cu Rocca Scagligera, un castel din povesti care domina intrarea in oras. De la Peschiera del Garda la Sirmione ne deplasam cu vaporul pentru a admira peisajul fermecator. Seara cazare la Lacul Garda.

BONUS bilet 1 zi la Gradaland inclus pentru copii si pentru adulti!!!

Ziua 2. Mic dejun. Ne deplasam catre Lacul Maggiore. Parcurgem peisajele deosebite de la Arona la Stresa. Ne imbarcam pe vaporas la Stresa pentru a vizita cele mai frumoase insule de pe lacul Maggiore: Isola Bella, Isola dei Pescatori si Isola Madre. Unele dintre aceste insule sunt inca in proprietatea casei Borromeo, o familie aristocrata renumita. Pe Isola Bella vom admira frumosul palat Borromeo inconjurat de gradini impodobite cu fantani, statui, grote artificiale si plante rare. In continuare ne vom opri pe Isola dei Pescatori (Insula Pescarilor), singura insula locuita din arhipelag care prezinta o atmosfera pitoreasca aparte, loc ideal pentru artisti, cu stradutele sale inguste si casele vechi. Isola Madre ne va incanta cu Palatul Borromeo, gradinile superbe cu fantani si pasari exotice si simbolul insulei: Chiparosul de Casmir. Dupa-amiaza deplasatre catre Lacul Lugano. Seara cazare la Lacul Lugano. 

Ziua 3. Mic dejun. Ne deplasam catre Lacul Como; vizitam Como – un oras intemeiat de romani. Poposim pe malul lacului Como care are cel mai variat peisaj dintre toate lacurile Italiei: orasele incantatoare, porturi micute, vile inconjurate de gradini exotice se succed pe malurile acestui lac prealpin. Parcurgem cateva statiuni si locuri deosebite si ne oprim la una dintre atractiile principale ale Lacului Como – Villa Carlotta in Tremezzo, o resedinta privata construita in sec al XVIII-lea, decorata cu sculpturi incantatoare si grote artificiale pline cu flori si verdeata. Vizita Villa Carlotta. Dupa-amiaza deplasare catre Menaggio cu autocarul. Traversam pe lacul Como catre Bellagio. Vizitam oraselul Bellagio despre a carui locatie se spune ca este una dintre cele mai frumoase din Europa: pe un promontoriu la confluenta celor trei brate ale lacului. Seara transfer la aeroport pentru zborul Milano – Bucuresti. Sosire la Bucuresti aproximativ ora 22:00.

Perioada: 1-3 Iunie 2018

Tarif: 195 Euro / persoana

Tariful include:

 • bilet de avion
 • bagaj de mana 10 kg
 • ghid de turism insotitor
 • 2 nopti cazare hotel 3* cu mic dejun
 • vizite: Lacul Garda, Lacul Como, Lacul Maggiore, Lacul Lugano 
 • bilet de intrare la Parcul de distractii Gardaland

Tariful nu include:

 • asigurare de calatorie (aproximativ 30 lei / persoana) – recomandata de agentie!
 • taxe de aeroport 95 Euro / persoana
 • supliment camera single 65 Euro / persoana
 • taxa de sejur (2-6 Euro / persoana / noapte, in functie de receptia fiecarui hotel)
 • autocar turistic local pentru deplasari: aeroport – Lacul Garda – Lacul Como – Lacul Maggiore – aeroport = 85 Euro / persoana (este inclus transferul de la si catre aeroport ziua 1, respectiv ziua 3 + transferul la Parcul de distractii Gardaland)
 • biletele de intrare la obiectivele turistice + traversarile pe lacuri – tarife aproximative, dupa cum urmeaza:
 • Ziua 1 – Plimbare cu salupa Lacul Garda – 25 Euro / persoana (Peschiera del Garda – Sirmione)
 • Ziua 3 – Intrare Villa Carlotta – 10 Euro / persoana
 • Ziua 3 – Traversare Lacul Como – 15 Euro / persoana
 • Ziua 2 – Croaziera Lacul Maggiore – 30 Euro / persoana (Isola Bella – Isola dei Pescatori – Isola Madre)
 • Ziua 2 – Intrare Isola Bella (Palat, Pinacoteca si Gradina) – 15 Euro / persoana

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

 

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !