SPANIA – SEJUR COSTA BRAVA

de la 379 Euro

SPANIA – SEJUR COSTA BRAVA

Belgrad – Ljubljana – Padova – Avignon – Barcelona

-autocar si avion-

 

Ziua 1. BUCURESTI – BELGRAD (630 km)

Intalnire ora 05.00, plecare spre Belgrad , pe traseu ne bucuram de frumoasa priveliste oferita de Defileul Dunarii. Sosim in jurul pranzului si ne bucuram de un tur panoramic de oras –Biserica Sf Sava, Fortareata Kalemegdan, Biserica Arhanghelul Mihail, zona pietonala Knez Mihailova. Seara optional cina cu program in cartierul boem al capitalei sarbe – Skardalija. Cazare hotel Elegance 3* sau similar.

 

Ziua 2. BELGRAD – LJUBLJANA ( 534 km )

Mic dejun. Parasim orasul aflat la confluenta Dunarii cu raul Sava si ne indreptam spre Ljubljana – una dintre cele mai fermecatoare capitale central europene. Facem o oprire in zona medievala, in Piata Preseren si Piata Centrala, continuam cu o plimbare pe malul raului Ljubljanca, vizitam catedrala Sf Nicolae si Castelul Ljubljana. Seara cazare hotel 3*.

 

Ziua 3. LJUBLJANA – PADOVA – COASTA LIGURICA ( 690 km)

Mic dejun. Dimineata plecam din capitala slovena si continuam periplul nostru European cu o oprire si tur pietonal la Padova, dar si o vizita la Biserica Sf Anton. Seara ajungem pe Coasta Ligurica, cazare hotel 3*.

 

Ziua 4. COASTA LIGURICA – COSTA BRAVA (750 km)

Mic dejun. Pornim spre Spania, in drumul nostru vom vizita unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii- Avignon – resedinta a Papilor, localitate intrata in patrimoniul UNESCO, supranumit si “orasul celor 99 de saruturi”. Seara cazare pe Costa Brava, hotel 3*. Optional cina.

 

Ziua 5. COSTA BRAVA

Mic dejun. Timp liber sau vizita in Barcelona – Plaza Catalunya, Sagrada Familia, Parc Guell, Stadionul Olimpic, Montjuic, s.a. Seara cazare Costa Brava –hotel 3*. Optional cina.

 

Ziua 6. COSTA BRAVA

Mic dejun. Timp liber. Optional cina. Cazare hotel 3*.

 

Ziua 7. COSTA BRAVA

Mic dejun. Timp liber. Optional cina. Cazare hotel 3*.

 

Ziua 8. COSTA BRAVA

Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport. Imbarcare pe cursa de la ora 23.40, sosire Bucuresti 03.45.

 

Perioada: 8-15 Iunie 2018

Tarif: 425 Euro / persoana in camera dubla/tripla

Tarif Early Booking 379 Euro / persoana pentru rezervari efectuate si achitate integral pana la data de 31 Martie 2018.

 

Tariful include:

  • transport autocar Bucuresti – Barcelona
  • transport avion Barcelona – Bucuresti
  • 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*
  • vizitele precizate in program
  • ghid de turism insotitor

Tariful nu include:

  • taxele de aeroport 70 euro
  • excursiile optionale
  • supliment cina
  • intrarile la obiectivele turistice

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.