SPANIA – PORTUGALIA AUTOCAR

649 Euro

SPANIA – PORTUGALIA AUTOCAR

 

Circuit Portugalia – Spania – Franta – Italia

Fatima, Santiago de Compostela si Lourdes

-autocar 2018-

 

Ziua 1 – BUCURESTI – BELGRAD (630 km)

Intalnire ora 05.00, plecare spre Belgrad , pe traseu ne bucuram de frumoasa priveliste oferita de Defileul Dunarii. Sosim in jurul pranzului si ne bucuram de un tur panoramic de oras –Biserica Sf Sava, Fortareata Kalemegdan, Biserica Arhanghelul Mihail, zona pietonala Knez Mihailova. Seara optional cina cu program in cartierul boem al capitalei sarbe – Skardalija. Cazare hotel Elegance 3* sau similar.

 

Ziua 2 – BELGRAD – LJUBLJANA ( 534 km )

Mic dejun. Parasim orasul aflat la confluenta Dunarii cu raul Sava si ne indreptam spre Ljubljana – una dintre cele mai fermecatoare capitale central europene. Facem o oprire in zona medievala, in Piata Preseren si Piata Centrala, continuam cu o plimbare pe malul raului Ljubljanca, vizitam catedrala Sf Nicolae si Castelul Ljubljana. Seara cazare hotel 3*.

 

Ziua 3 – LJUBLJANA – PADOVA – COASTA LIGURICA ( 700 km)

Mic dejun. Dimineata plecam din capitala slovena si continuam periplul nostru European cu o oprire si tur pietonal la Padova, dar si o vizita la Biserica Sf Anton. Seara ajungem pe Coasta Ligurica, cazare hotel 3*.

 

Ziua 4 –  COASTA LIGURICA – COSTA BRAVA (750 km)

Mic dejun. Pornim spre Spania, in drumul nostru vom vizita unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii- Avignon – resedinta a Papilor, localitate intrata in patrimoniul UNESCO, supranumit si “orasul celor 99 de saruturi”. Seara cazare pe Costa Brava, hotel 3*. Optional cina.

 

Ziua 5 –  BARCELONA

Mic dejun. Timp liber sau vizita in Barcelona – Plaza Catalunya, Sagrada Familia, Parc Guell, Stadionul Olimpic, Montjuic, s.a. Seara cazare Costa Brava –hotel 3*. Optional cina.

 

Ziua 6 –  BARCELONA MADRID (615 km)

Mic dejun. Dimineata optional excursie la Montserrat –Muntele Sfant al Cataloniei.  Vom continua traseul nostru cu oprire si vizita Zaragoza- Piata Pilar, cu a sa Basilica, Palatul Lonja, Catedrala San Salvador. Seara sosire Madrid, cazare hotel 3*.

Ziua 7 – MADRID SI EL ESCORIAL

Mic dejun. Descoperim cocheta capitala spaniola intr-un tur panoramic, vizitam Catedrala Almueda si Palatul Regal. Dupa-amiaza program liber in oras sau optional vizita la El Escorial – palatul simbol al monarhiei spaniole. Seara cazare Madrid hotel 3*.

 

Ziua 8 –  MADRID FATIMA (573 km)

Mic dejun.Pornim spre Portugalia, optional in traseul nostru vizitam incantatorul oras Toledo – recunoscut pentru arhitectura sa medievala si ca loc de nastere al vestitului El Greco. Seara ajungem si ne cazam la Fatima hotel 3*. Optional cina.

 

Ziua 9 –  FATIMA LISABONA

Mic dejun. Timp liber la Fatima, sau optional excursie la Lisabona- incepem vizitarea orasului cu partea veche, incantatoarele cladiri in stil Art Nouveau, stradutele medievale cochete si inguste, marginite de cafenele si magazine. Vizitam Manastirea Jeronymo, cartierul Alfama, Bairo Alto, Turnul si Manastirea Belem si cel mai mare acvariu din Europa – Oceanarium. Seara cazare Fatima, hotel 3*. Optional cina.

 

Ziua 10 – FATIMA COIMBRA PORTO  SANTIAGO DE COMPOSTELA(420 km)

Mic dejun. Plecam spre Coimbra – prima capitala a Portugaliei, locul in care cele mai vechi Universitati din Europa si continuam cu Porto, cu ale sale impunatoare constructii – Catedrala si Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis – emblema orasului. Timp liber in Porto, vom degusta dn vestitele vinuri locale si ne vom delecta cu specialitatile gastronomice ale orasului. Ne indreptam spre Santiago de Compostela, unde vom vizita impresionanta Catedrala cu acelasi nume. Cazare hotel 3*

 

Ziua 11 – SANTIAGO DE COMPOSTELA LOURDES (800 km)

Mic dejun. Urmam coasta Atlanticului, pentru a ajunge dupa –amiaza la Lourdes si a ne bucura sufletele cu acest loc sfant, intr-un tur pietonal. Seara cazare Lourdes hotel 3*.

 

Ziua 12 – LOURDES ANDORRA BARCELONA (475 km)

Mic dejun. Parasim Lourdes pentru a ne indrepta spre Barcelona , pe traseu optional vizita si program de cumparaturi Andorra.

 

Ziua 13 – BARCELONA – NICE – MONACO – COASTA LIGURICA (730 km)

Mic dejun. Dimineata facem o incursiune pe exclusivista Riviera Franceza , pentru a face o oprire si vizita in Monaco. Vom ajunge in cursul serii la Genova, cazare hotel 3*.

 

Ziua 14 – COASTA LIGURICA – ZAGREB (800 km)

Mic dejun. Astazi vom vizita Genova – orasul lui Cristofor Columb,” republica a Sfantului Gheorghe, tranzitam nordul Italiei si seara ne oprim la Catedrala Catolica- cea mai inalta cladire din Zagreb, dar si cel mai reprezentativ monument gotic de cult, de la sud de Alpi. Seara cazare Zagreb, hotel 3*.

 

Ziua 15 – ZAGREB BUCURESTI (950 km)

Mic dejun. Pornim  spre Bucuresti.Sosire seara tarziu.

 

Perioada: 8-22 Iunie 2018

Tarif standard: 695 Euro / persoana in camera dubla sau tripla

 

Tarif cu early booking 649 Euro / persoana pentru rezervari efectuate si achitate integral pana la data de 31 Martie 2018

 

Tariful include:

  • transport autocar
  • 14 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*
  • vizitele precizate in program
  • asistenta turistica

Tariful nu include:

  • excursiile optionale
  • supliment cina
  • intrarile la obiectivele turistice

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.