Portugalia – Spania – Franta – Italia

695 Euro

Circuit Autocar Portugalia – Spania – Franta – Italia

PELERINAJ Fatima, Santiago de Compostela si Lourdes

16 zile / 15 nopti / Data de plecare:  8 IULIE 2017 , 4 SEPTEMBRIE 2017

 

Ziua 1- BUCURESTI – ZAGREB (990 km)

Intalnire ora 00.00, plecare spre Zagreb, pe traseu ne bucuram de frumoasa priveliste oferita de Defileul Dunarii. Sosim in jurul pranzului si ne bucuram de un tur panoramic de oras si ne oprim la Catedrala Catolica- cea mai inalta cladire din Zagreb, dar si cel mai reprezentativ monument gotic de cult, de la sud de Alpi. Seara cazare Zagreb, hotel 3*.

 

Ziua 2 – ZAGREB GENOVA COASTA LIGURICA (800 km)

Mic dejun. Pornim  spre Italia, unde vom vizita Genova – orasul lui Cristofor Columb,” republica a Sfantului Gheorghe”, pentru a ne caza in cursul serii, pe Coasta Ligurica, hotel 3*.

 

Ziua 3 –  COASTA LIGURICA – COSTA BRAVA (800 km)

Mic dejun. Pornim spre Spania, in drumul nostru vom vizita unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii- Avignon – resedinta a Papilor, localitate intrata in patrimoniul UNESCO, supranumit si “orasul celor 99 de saruturi”. Seara cazare pe Costa Brava, hotel 3*. Optional cina.

 

Ziua 4 –  BARCELONA

Mic dejun. Timp liber sau vizita in Barcelona – Plaza Catalunya, Sagrada Familia, Parc Guell, Stadionul Olimpic, Montjuic, s.a. Seara cazare Costa Brava –hotel 3*. Optional cina.

 

Ziua 5 –  BARCELONA MADRID (615 km)

Mic dejun. Dimineata optional excursie la Montserrat –Muntele Sfant al Cataloniei.  Vom continua traseul nostru cu oprire si vizita Zaragoza- Piata Pilar, cu a sa Basilica, Palatul Lonja, Catedrala San Salvador. Seara sosire Madrid, cazare hotel 3*.

 

Ziua 6 – MADRID SI EL ESCORIAL

Mic dejun. Descoperim cocheta capitala spaniola intr-un tur panoramic, vizitam Catedrala Almueda si Palatul Regal. Dupa-amiaza program liber in oras sau optional vizita la El Escorial – palatul simbol al monarhiei spaniole. Seara cazare Madrid hotel 3*.

 

Ziua 7 –  MADRID FATIMA (573 km)

Mic dejun.Pornim spre Portugalia, optional in traseul nostru vizitam incantatorul oras Toledo – recunoscut pentru arhitectura sa medievala si ca loc de nastere al vestitului El Greco. Seara ajungem si ne cazam la Fatima hotel 3*. Optional cina.

 

Ziua 8 –  FATIMA OBIDOS BATALHA TOMAR

Mic dejun. Timp liber. Dupa amiaza optional excursie la Obidos, Batalha si Tomar. Seara cazare Fatima, hotel 3*. Optional cina.

 

Ziua 9 –  FATIMA LISABONA

Mic dejun. Timp liber la Fatima, sau optional excursie la Lisabona- incepem vizitarea orasului cu partea veche, incantatoarele cladiri in stil Art Nouveau, stradutele medievale cochete si inguste, marginite de cafenele si magazine. Vizitam Manastirea Jeronymo, cartierul Alfama, Bairo Alto, Turnul si Manastirea Belem si cel mai mare acvariu din Europa – Oceanarium. Seara cazare Fatima, hotel 3*. Optional cina.

 

Ziua 10 – FATIMA COIMBRA PORTO (195 km)

Mic dejun. Plecam spre Coimbra – prima capitala a Portugaliei, locul in care cele mai vechi Universitati din Europa si Porto, cu ale sale impunatoare constructii – Catedrala si Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis – emblema orasului. Timp liber in Porto, vom degusta dn vestitele vinuri locale si ne vom delecta cu specialitatile gastronimice ale orasului. Seara cazare Porto hotel 3*. Optional seara de fado.

 

Ziua 11 – PORTO SANTIAGO DE COMPOSTELA SANTANDER (700 km)

Mic dejun. Parasim orasul Porto pentru a ne indrepta spre Santiago de Compostela, unde vom vizita impresionanta Catedrala cu acelasi nume, apoi ne vom bucura de peisajele oferite de Coasta Atlanticului pentru a ne caza la Santander, hotel 3.

 

Ziua 12 – SANTANDER LOURDES (390 km)

Mic dejun. Vizitam Catedrala Santander si ne continuam calatoria noastra catre Lourdes .Sosim dupa –amiaza si ne bucuram de acest loc sfant, intr-un tur pietonal. Seara cazare Lourdes hotel 3*.

 

Ziua 13 – LOURDES ANDORRA MARSILIA(750 km)

Mic dejun. Parasim Lourdes pentru a ne indrepta spre Marsilia – cel mai vechi si mai mare port al Frantei, pe traseu optional vizita si program de cumparaturi Andorra. Seara sosim in vechea cetate infiintata de greci pe malurile Mediteranei, ne delectam cu o plimbare pietonala in zona Vieux Port, pentru a ne caza seara in zona, hotel 3*.

 

Ziua 14 – MARSILIA – NICE – MONACO – PADOVA (730 km)

Mic dejun. Dimineata facem o incursiune pe exclusivista Riviera Franceza , pentru a face o oprire si vizita in Monaco. Vom ajunge in cursul serii la Padova, cazare hotel 3*.

 

Ziua 15 – PADOVA – LJUBLIJANA – BELGRAD ( 795 km)

Mic dejun. Dupa o vizita la Biserica la Sf Anton de Padova, urmatorul popas va fi reprezentat de tanara si cocheta capitala slovena – Ljublijana, pentru a innopta pe malurile Dunarii si ale Raului Sava – la Belgrad, cazare hotel 3*.

 

Ziua 16 – BELGRAD – BUCURESTI (630 km)

Mic dejun. Dimineata ne vom incanta suflete cu un tur pietonal in capitala sarba – Fortareata, Biserica Arhanghelul Mihail, zona pietonala Knez Mihailova. In jurul pranzului pornim spre tara, sosire in cursul noptii – in functie de formalitatile vamale.

 

Tarif/persoana in dubla sau tripla: 695 Euro

 

Tariful include:

 • Transport autocar
 • 15 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*
 • Vizitele precizate in program
 • Asistenta turistica si ghid de turism insotitor

Tariful nu include:

 • Excursie la Montserrat – 15 Euro
 • Excursie la El Escorial – 15 Euro
 • Toledo – 15 Euro
 • Obidos – Batalha si Tomar -15 Euro
 • Lisabona – 25 Euro
 • Seara de fado – 25 Euro
 • Supliment demipensiune – 5 cine – 50 Euro
 • Intrarile la obiectivele turistice si alte cheltuieli personale
 • Asigurarea medicala de calatorie (aprox 55 lei / persoana pentru 16 zile)