POLONIA- GERMANIA- CEHIA – CAPITALE SI CASTELE

de la 279 Euro

POLONIA- GERMANIA- CEHIA

 CAPITALE SI CASTELE

Tarif: de la 279 Euro / persoana

Ziua 1. BUCURESTI BUDAPESTA ( 825 km )

Intalnire la ora 05.00, plecare pe traseul Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Deva. Sosim dupa amiaza la Budapesta si descoperim orasul intr-un tur panoramic – Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Catedrala Sf Stefan, Bastionul Pescarilor, Parlamentul, Dealul Gellert si ne bucuram de o priveliste panoramica de la inaltimea Citadelei. Seara optional croaziera pe Dunare – ocazia ideala de a degusta din deliciile gastronomiei ungare si a va delecta cu imaginile feerice ale orasului. Cazare hotel 3* Budapesta.

 

Ziua 2. BUDAPESTA – BANSKA BYSTRIKA – CRACOVIA ( 392 km )

Mic dejun. Plecam spre Polonia, pentru a face un prim popas la Banska Bystrica – o statiune montana renumita pentru baile sale termale, natura bine conservata, monumentele istorice si culturale rare si arhitectura remarcabila. Continuam traseul nostru cu Cracovia – fosta resedinta a regilor polonezi, inima culturala, artistica si stiintifica a Poloniei, inscrisa in Patrimoniul Unesco. Vizitam Castelul Regal Wawel, Piata Principala, Bazilica Sf Maria, Turnul Vechi , Catedrala Wawel si centrul istoric. Cazare hotel 3* Cracovia.

 

Ziua 3. CRACOVIA – KATOWICE – WROCLAW – DRESDA ( 524 km )

Mic dejun. Ne incepem ziua cu o vizita la Katowice – oras infiintat in secolul XV si centrul singurului voievodat autonom al Poloniei in perioada interbelica. Dupa o plimbare pietonala in centrul vechi pornim spre Wroclaw – localitate datand de circa 1000 de ani, pe care o vom descoperi intr-un tur pietonal – piata Rynek, Catedrala, Gradina Japoneza. Seara cazare Dresda hotel 3*.

 

Ziua 4. DRESDA – PRAGA ( 146 km )

Mic dejun. O incursiune in Dresda ne ofera o calatorie in intreaga istorie a Saxoniei – Casa Operei, Zwinger, Palatul Regal, Hofkirche, Frauenkirche, Piata veche, Primaria. A doua parte a zilei o vom petrece la Praga – Catedrala Sf Vitus, Castelul, Podul Carol, Piata Primariei, Ceasul Astronomic. Seara optional degustari de bere, insotite de gustari traditionale. Cazare Praga, hotel 3*.

 

Ziua 5. PRAGA – CESKY KRUMLOV – VIENA ( 294 km )

Mic dejun. Pornim spre Viena, pe traseu vizitam una dintre cele mai bine pastrate cetati medieval, pitorescu oras Cesky Krumlov, parte a patrimoniului UNESCO. Dupa pranz ajungem la Viena, tur panoramic pe Ring – Observatorul astronomic, Ministerul de Raboi, Opera, Hofburg, Parlamentul, primaria, Teatrul, Bursa si intr-o plimbare in centrul vechi, ajungem la Catedrala Sf Stefan. Seara cazare hotel 3*.

 

Ziua 6. VIENA – PARNDORF – BUDAPESTA ( 244 km )

Mic dejun. Ne petrecem dimineata in parcul de distractii Prater, continuam cu o pauza de cumparaturi la Pandorf, iar la Budapesta ne bucuram de timp liber, pe care va propunem sa il petrecem la vestitele bai termale. Seara cazare Budapesta, hotel 3*.

Ziua 7. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 825 km)

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti, sosire in cursul serii.

 

Perioada: 16-22 Iulie 2018

 

Tarif standard: 295 Euro / persoana camera dubla/ tripla

Tarif early booking: 279 Euro / persoana in camera duba/ tripla pentru rezervari efectuate si achitate integral pana la 31 Martie 2018.

 

Traiful include:

  • transport autocar
  • 6 nopti cazare cu mic dejun, hoteluri 3*
  • vizitele din program
  • ghid de turism insotitor

Tariful nu include:

  • croaziera pe Dunare
  • degustari de bere la Praga
  • intrarile la obiectivele turistice
  • supliment camera single 145 euro

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.