PIETE DE CRACIUN LA BUDAPESTA SI VIENA

135 Euro

PIETE DE CRACIUN LA BUDAPESTA SI VIENA

– program autocar-

 

Ziua 1 miercuri 28.11 Spre Budapesta

Intalnire la ora 21.00 in parcarea de la Piata Victoriei, pornim spre frumoasa capitala dunareana, traversand Romania, pe traseul Pitesti – Sibiu – Arad.

 

Ziua 2 joi 29.11 Comorile Budapestei

Sosim dimineata in cocheta capitala ungara si ne bucuram de un tur de oras, pornind de la Piata Milenara, continuand cu Bd. Andrassy, pentru a ajunge la Bazilica Sf Stefan, unde se organizeaza unul dintre vestitele targuri de Craciun – timp liber, sau optional vizitam impresionanta cladire a Parlamentului, construita in stil gotic. Dupa pranz cazare la Hotel Canada 3* si program liber. Seara va propunem optional – croaziera pe Dunare, unde gustam din deliciile bucatariei traditionale si din aromele vestitului vin de Tokaj, bucurandu-ne sufletele cu feerica priveliste oferita de Budapesta “by night”.

Ziua 3 vineri 30.11 Viena si Parndorf

Mic dejun. Program liber in Budapesta sau optional excursie la Viena. Pornim la ora 08.00, pentru a ajunge in incantatoarea capitala imperiala, dupa ora 11.00. Descoperim orasul intr-un tur panoramic pe Ringul vienez – Muzeul de Razboi, Posta, Opera, Piata Maria Tereza , pentru a continua cu un tur pietonal catre Catedrala Sf Stefan. Program liber in pietele de Craciun. La ora 16.00 parasim Viena si ne indreptam spre vestitul Outlet de la Pandorf – unde alocam 2 ore pentru cumparaturi. Seara sosim la Budapesta, cazare H. Canada 3*.

Ziua 4 sambata 01.12 Budapesta si Defileul Dunarii

Mic dejun. Dimineata o dedicam cetatii, vizitam Bastionul Pescarilor, Biserica Sf Matei si ne delectam cu o incredibila priveliste panoramica asupra orasului, de la punctul de belvedere aflat la Citadela. Dupa pranz – optional excursie de jumatate de zi pe Defileul Dunarii  – Szentendre, Visegrad, Esztergom. Retur seara si optional cina cu program folcloric la Restaurantul Udvarhaz. Cazare H. Canada 3*.

Ziua 5 duminica 02.12 Spre Bucuresti

Mic dejun. Pornim spre Bucuresti pe acelasi traseu Arad- Sibiu- Pitesti. Sosire in cursul serii.

Perioada: 28 Noiembrie – 2 Decembrie 2018

Tarif de persoana in camera dubla/tripla : 135 Euro

Tariful include:

 • Transport autocar clasificat pentru transport international
 • 3 nopti cazare cu mic dejun bufet Hotel Canada 3* canadahotelbudapest.com
 • Tur de oras Budapesta
 • Ghid de turism insotitor

Nu include:

 • Croaziera pe Dunare cu cina 30 Euro
 • Vizitarea Parlamentului 25 Euro
 • Excursia de 1 zi la Viena 35 Euro
 • Excursia de ½ zi pe Defileul Dunarii 20 Euro
 • Cina cu program folcloric 25 Euro
 • Asigurarea medicala de calatorie
 • Supliment camera single 60 euro

Nota: Excursiile optionale se organizeaza cu un minim de 30 de participanti.

In conditiile in care se opteaza de la inscriere pentru participarea la toate excursiile optionale – Programul de Defileul Dunarii este oferit GRATUIT !!!

 

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.