PELERINAJ CATOLIC – ORTODOX BUCOVINA

99 Euro

PELERINAJ CATOLIC – ORTODOX BUCOVINA

Tarif: 99 Euro / persoana

Ziua 1. Plecare din Bucuresti ora 6:00 din Piata Victoriei. Deplasare catre SUMULEU CIUC, unde vizitam cel mai mare loc de pelerinaj catolic din Romania – Catedrala Sf Maria cu statuia sculptata in lemn aurit. (Biserica actuală a fost construită între anii 1802-1824 în stil baroc, finisarea interioară ținând 72 de ani. Statuia Sfântei Fecioare din secolul al XIV-lea este o capodoperă a sculpturii în lemn. Făcută între anii 1515-1520, este cea mai mare dintre toate cele sculptate în aceea perioadă).

Ne continuam traseul catre Piatra Neamt pe Cheile Bicazului. Vizita Manastirile Agapia si Varatec. Cazare in Targu Neamt.

Ziua 2. Mic dejun. Ne deplasam catre Bijuteria UNESCO – BUCOVINA! Vizitam Manastirile Moldovita si Sucevita, centrul de prelucrare al ceramicii de la Marginea, Salina Cacica si Manastirea Catolica Cacica – Bazilica Adormirea Maicii Domnului. Dupa-amiaza vizitam Manastirile Voronet si Humor. Cazare in Targu Neamt.

Ziua 3. Mic dejun. Pornim catre Iasi. Surprizele excursiei: PALATUL LUI CUZA de la Ruginoasa si PALATUL CULTURII de la Iasi Tur de oras si vizita Bisericii Sf Parascheva. Ne continuam traseul catre Bucuresti; pe drum vizitam: Manastirea Bogdana – Jud Bacau si Manastirea Recea – Jud Vrancea. Sosire in Bucuresti in cursul serii.

Perioada: 18-20 Mai 2018

Tarif: 99 Euro / persoana

Tariful include:

  • transport autocar
  • ghid de turism insotitor
  • cazare 2 nopti cu mic dejun 
  • vizitele din program: Sumuleu Ciuc, Cheile Bizacului, Agapia, Varatec, Moldovita, Sucevita, Marginea, Cacica, Voronet, Humor, Iasi, Palatul lui Cuza de la Ruginoasa, Palatul Culturii – Iasi, Bogdana, Recea.

Tariful nu include: 

  • supliment 2 cine 20 Euro / persoana
  • intrarile la obiectivele turistice 15 Euro / persoana
  • cheltuieli personale 
  • supliment camera single 40 Euro / persoana

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.