OLTENIA SI TRANSILVANIA

49 Euro

OLTENIA SI TRANSILVANIA

Tarif: 49 Euro / persoana

Traseu : Bucuresti – Horezu – Polovragi – Tg Jiu tur oras Axa lui Brancusi– Defileul Jiului- Manastirea Lainici – Hunedoara – Manastirea Prislop – Sibiu tur de oras – Defileul Oltului – Manastirea Cozia

Ziua 1. BUCURESTI  – HOREZU – POLOVRAGI – TG JIU – HUNEDOARA

Intalnire ora 05.30 in parcare Piata Victoriei, plecare ora 06.00 pe traseul Bucuresti-Pitesti- Rm Valcea  cu un prim popas la Horezu – locul in care se produce minunata ceramica cu acelasi nume, vizita la Manastirea Horezu, intemeiata de Constantin Brancoveanu in anul 1690 si parte a patrimoniului UNESCO. Ne bucuram de frumosul peisaj oferit de zona Polovragi- cu vizita la Manastirea Polovragi si dupa amiaza ne oprim la Targu Jiu pentru a imortaliza vestitele creatii ale sculptorului Brancusi, aflate in parcul orasului. Seara sosim la Hunedoara, cazare la Hotel 3*.

Ziua 2. Hunedoara – MANASTIREA PRISLOP – MANASTIREA COZIA

Mic dejun, plecare matinala spre Manastirea Prislop – timp de inchinaciune si rugaciune. Dupa pranz plecare spre Bucuresti nu inainte de a face un tur de Sibiu pietonal. Oprire la Manastirea Cozia- ctitorie a domnului Mircea cel Batran. Seara tarziu sosire Bucuresti.

Perioada: 11-12 August 2018; 17-18 Noiembrie 2018

Tarif: 49 Euro / persoana

Tariful include:

  • transport autocar ;
  • 1 noapte cazare cu mic dejun in Hunedoara la Hotel 3* ;
  • vizite :Manastirea Hurezi, Horezu – centrul de prelucrare a ceramicii, Manastirea Polovragi, Targu Jiu – tur de oras Axa lui Brancusi, Manastirea Lainici, Hunedoara, Manastirea Prislop, Sibiu – tur de oras, Manastirea Cozia
  • ghid de turism insotitor

Tariful nu include:

  • supliment camera single 20 Euro
  • taxele de intrare la obiectivele turistice incluse in program
  • cina = 35 lei / persoana (include: piept de pui la gratar, cartofi la cuptor cu rozmarin, salata, paine, apa minerala/plata + desert clatite traditionale)

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.