INCURSIUNE IN BALCANI

de la 199 Euro

INCURSIUNE IN BALCANI

Novi Sad – Sarajevo – Belgrad

-program autocar-

 Ziua 1. Bucuresti – Novi Sad (690 km)

Intalnire la ora 04.00, plecare 04:30 spre Serbia. Pe traseu vizitam centrul vechi al orasului Sibiu si ne bucuram de o pauza la Timisoara. Sosim seara la Novi Sad – cochetul oras aflat pe malurile Dunarii, cazare hotel 3*. Optional cina.

 Ziua 2. Novi Sad

Mic dejun. Descoperim intr-un tur pietonal din frumusetile orasului supranumit “Atena Sarbeasca” – Piata Libertatii cu Primaria si Biserica romano catolica Fecioara Maria, Palatul Episcopal, Catedrala Ortodoxa Sf Gheorghe si traversam parcul Dunavski pentru a imortaliza impresionanta priveliste oferita de fortareata Petrovaradin si a ne delecta cu o vizita in „Gibraltarul Dunarean”. Dupa amiaza timp liber in oras sau optional excursie la Manastirea Krusedol si degustare de vinuri intr-o crama traditionala. Cazare hotel 3*.

 Ziua 3. Novi Sad – Sarajevo (328 km)

Mic dejun. Dimineata plecam spre Sarajevo – fosta capitala olimpica in anul 1984, oras reprezentativ pentru expresia “ce nu te omoara te face mai puternic”. O plimbare pietonala prin centrul vechi ne conduce prin istoria Balcanilor – Gazi Husrev Bay – moscheea, Catedrala Romano Catolica, biserica noua si veche sarba, dar si Templul Evreiesc, coexista pasnic in acelasi perimetru.Timp liber in zona veche si in bazar. Seara cazare hotel Emiran 4* sau similar. Optional cina.

 Ziua 4. Sarajevo – Mostar – Medjugorje

Mic dejun. Timp liber in Sarajevo sau optional excursie la Medjugorje – locul miraculoaselor aparitii ale Sfintei Fecioare si Mostar – cochetul oras, asezat pe malurile Neretvei. Seara cazare hotel Emiran 4* sau similar. Optional cina.

 Ziua 5.  Sarajevo – Belgrad (345 km)

Mic dejun. Pornim spre Belgrad. Sosim dupa amiaza si intr-un tur panoramic trecem in revista cele mai importante repere turistice ale “Orasului Alb” – Palatul Parlamentului – Opera – Teatrul – Parcul Kalemegdan. Program de shopping in Mall Belgrad. Seara optional cina festiva cu program folcloric si bucate traditionale in zona boema Skardalija. Cazare hotel 3*.

 Ziua 6.  Belgrad – Bucuresti (600 km)

Mic dejun. Ne delectam cu o plimbare pietonala pe cea mai vestita artera a centrului vechi – Cnez Mihailova, vizitam Catedrala Arhanghelul Mihail si Biserica Sf Sava si pornim spre tara, cu o oprire pe malurile Dunarii, pentru a ne bucura de peisajul oferit de Dunare la Cazane. Seara sosire la Bucuresti.

Perioada: 10-15 August 2018

 Tarif in camera dubla/tripla: 225 Euro / persoana

Tarif early booking  199 Euro / persoana pentru rezervari efectuate si achitate integral pana la 1 martie 2018.

Tariful include:

  • transport autocar
  • 5 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*/4*
  • tur de oras- Novi Sad, Sarajevo, Belgrad
  • ghid de turism insotitor

Optional:

  • 3 cine – 30 Euro
  • cina cu program si muzica live in Skardalija – 28 Euro
  • excursie Manastirea Krusedol si degustare de vinuri 25 Euro
  • excursie Medjugorje si Mostar 25 Euro
  • supliment single 50 euro

 

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique!