INCURSIUNE IN BALCANI

de la 199 Euro

INCURSIUNE IN BALCANI

Novi Sad – Sarajevo – Belgrad

-program autocar-

 Ziua 1. Bucuresti – Novi Sad (690 km)

Intalnire la ora 04.00, plecare 04:30 spre Serbia. Pe traseu vizitam centrul vechi al orasului Sibiu si ne bucuram de o pauza la Timisoara. Sosim seara la Novi Sad – cochetul oras aflat pe malurile Dunarii, cazare hotel 3*. Optional cina.

 Ziua 2. Novi Sad

Mic dejun. Descoperim intr-un tur pietonal din frumusetile orasului supranumit “Atena Sarbeasca” – Piata Libertatii cu Primaria si Biserica romano catolica Fecioara Maria, Palatul Episcopal, Catedrala Ortodoxa Sf Gheorghe si traversam parcul Dunavski pentru a imortaliza impresionanta priveliste oferita de fortareata Petrovaradin si a ne delecta cu o vizita in „Gibraltarul Dunarean”. Dupa amiaza timp liber in oras sau optional excursie la Manastirea Krusedol si degustare de vinuri intr-o crama traditionala. Cazare hotel 3*.

 Ziua 3. Novi Sad – Sarajevo (328 km)

Mic dejun. Dimineata plecam spre Sarajevo – fosta capitala olimpica in anul 1984, oras reprezentativ pentru expresia “ce nu te omoara te face mai puternic”. O plimbare pietonala prin centrul vechi ne conduce prin istoria Balcanilor – Gazi Husrev Bay – moscheea, Catedrala Romano Catolica, biserica noua si veche sarba, dar si Templul Evreiesc, coexista pasnic in acelasi perimetru.Timp liber in zona veche si in bazar. Seara cazare hotel Emiran 4* sau similar. Optional cina.

 Ziua 4. Sarajevo – Mostar – Medjugorje

Mic dejun. Timp liber in Sarajevo sau optional excursie la Medjugorje – locul miraculoaselor aparitii ale Sfintei Fecioare si Mostar – cochetul oras, asezat pe malurile Neretvei. Seara cazare hotel Emiran 4* sau similar. Optional cina.

 Ziua 5.  Sarajevo – Belgrad (345 km)

Mic dejun. Pornim spre Belgrad. Sosim dupa amiaza si intr-un tur panoramic trecem in revista cele mai importante repere turistice ale “Orasului Alb” – Palatul Parlamentului – Opera – Teatrul – Parcul Kalemegdan. Program de shopping in Mall Belgrad. Seara optional cina festiva cu program folcloric si bucate traditionale in zona boema Skardalija. Cazare hotel 3*.

 Ziua 6.  Belgrad – Bucuresti (600 km)

Mic dejun. Ne delectam cu o plimbare pietonala pe cea mai vestita artera a centrului vechi – Cnez Mihailova, vizitam Catedrala Arhanghelul Mihail si Biserica Sf Sava si pornim spre tara, cu o oprire pe malurile Dunarii, pentru a ne bucura de peisajul oferit de Dunare la Cazane. Seara sosire la Bucuresti.

Perioada: 10-15 August 2018

 Tarif in camera dubla/tripla: 225 Euro / persoana

Tarif early booking  199 Euro / persoana pentru rezervari efectuate si achitate integral pana la 1 martie 2018.

Tariful include:

  • transport autocar
  • 5 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*/4*
  • tur de oras- Novi Sad, Sarajevo, Belgrad
  • ghid de turism insotitor

Optional:

  • 3 cine – 30 Euro
  • cina cu program si muzica live in Skardalija – 28 Euro
  • excursie Manastirea Krusedol si degustare de vinuri 25 Euro
  • excursie Medjugorje si Mostar 25 Euro
  • supliment single 50 euro

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.