DE 1 MAI IN BALCANI

135 Euro

DE 1 MAI IN BALCANI

Bucuresti – Novi Sad – Belgrad – Bucuresti

– program autocar-

 Ziua 1. SAMBATA 28.04 Bucuresti – Novi Sad (690 km)

Intalnire la ora 04.00, plecare 04:30 spre Serbia. Pe traseu vizitam centrul vechi al orasului Sibiu si ne bucuram de o pauza la Timisoara. Sosim seara la Novi Sad – cochetul oras aflat pe malurile Dunarii, cazare hotel 3*. Optional cina.

 Ziua 2. DUMINICA 29.04 Novi Sad

Mic dejun. Descoperim intr-un tur pietonal din frumusetile orasului supranumit “Atena Sarbeasca” – Piata Libertatii cu Primaria si Biserica romano catolica Fecioara Maria, Palatul Episcopal, Catedrala Ortodoxa Sf Gheorghe si traversam parcul Dunavski pentru a imortaliza impresionanta priveliste oferita de fortareata Petrovaradin si a ne delecta cu o vizita in „Gibraltarul Dunarean”. Dupa amiaza timp liber in oras sau optional excursie la Manastirea Krusedol si degustare de vinuri intr-o crama traditionala. Cazare hotel 3*.

 Ziua 3. LUNI 30.04 Novi Sad – Belgrad (328 km)

Mic dejun. Pornim spre Belgrad. Sosim la pranz si intr-un tur panoramic trecem in revista cele mai importante repere turistice ale “Orasului Alb” – Palatul Parlamentului – Opera – Teatrul – Parcul Kalemegdan. Timp liber pentru pranz pe vestita artera pietonala Knez Mihailova. Optional vizitarea Palatului regal. Seara optional cina festiva cu program folcloric si bucate traditionale in zona boema Skardalija. Cazare hotel 3*.

 Ziua 4. MARTI 01.05 Belgrad – Bucuresti (600 km)

Mic dejun. Dimineata vizitam Catedrala Arhanghelul Mihail si Biserica Sf Sava si pornim spre tara, cu o oprire pe malurile Dunarii, pentru a ne bucura de peisajul oferit de Dunare la Cazane. Seara sosire la Bucuresti.

 Tarif in camera dubla/tripla: 155 Euro / persoana

Tarif early booking  135 Euro / persoana pentru rezervari efectuate si achitate integral pana la data de 1 martie 2018.

Tariful include:

  • transport autocar
  • 3 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*
  • tur de oras- Novi Sad, Belgrad
  • ghid de turism insotitor

Optional:

  • cina in 28.04 – 10 Euro
  • cina cu program si muzica live in Skardalija – 28 Euro
  • excursie Manastirea Krusedol si degustare de vinuri 25 Euro
  • vizitarea Palatului regal Belgrad 15 Euro

 

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique!