City Break ISTANBUL

189 Euro

City Break ISTANBUL

Orasul dintre doua continente

Perioada: 24.05–28.05.2018  (4 nopti / 5 zile)

 

Ziua 1: Bucuresti – Edirne – Istanbul

Intalnire cu insotitorul de grup in Parcarea Centrala din Piata Victoriei la ora 7:00  pentru imbarcare in autocar si plecare spre Istanbul pe ruta: Bucuresti – Russe – Edirne – Istanbul. Oprire in Edirne unde vizitam Moscheea Selimiye, celebra pentru cele 4 minarete, inclusa in patrimoniul UNESCO. Sosire in Istanbul unde facem un tur de oras by night. Cazare hotel 3* Istanbul.

Ziua 2: SULTANAHMET + Grand Bazaar
Mic dejun. Intreaga zi o dedicam vizitarii metropolei care se intinde pe 2 continente: Moscheea Albastra, Biserica Sfanta Sofia si Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului), dupa-amiaza program liber pentru Grand Bazaar si vizitarea Catacombelor de la Aya Sofia. Cazare hotel 3* Istanbul.

Ziua 3: Dolmabahce + Croaziera pe Bosfor
Mic dejun. Dimineata vom vizita Palatul Dolmabahce – comoara sultanilor, cea mai mare si luxoasa resedinta din Turcia, situata pe malul Bosforului, simbol al opulentei orientale a celor 6 sultani care l-au locuit, combinata cu rafinamentul occidental. Dupa vizitarea palatului, ne imbarcam pe Croaziera pe Bosfor (14 euro/pers). Dupa-amiaza program liber pentru cumparaturi in zona Taksim – Podul Galata. Recomandam servirea unei mese de peste la restaurantele din jurul Galatei. Cazare hotel 3* Istanbul.

Ziua 4: Bazarul Egiptean + Turnul Galata
Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre Bazarul Egiptean – de mirodenii si Moscheea Mamei Sultanului. Dupa-amiaza program liber de shopping si vizitarea Turnului Galatei – panorama deosebita asupra minunatului Istanbul. Cazare hotel 3* Istanbul.

Ziua 5: Istanbul – Bucuresti
Mic dejun. Plecare din Istanbul. Oprim pentru ultimele cumparaturi la Bazarul din Edirne. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale, aprox. 20:30.

 

Tarif: 189 Euro / persoana

Tariful include:
– transport cu autocar licentiat;
– tur Istanbul by night cu trecere peste Bosfor in Asia;
– vizitare Moscheea Selimiye Edirne;
– vizitarea obiectivelor turistice incluse in program;
– cazare 4 nopti cu mic dejun la hotel 3* in ISTANBUL;
– ghid insotitor

Tariful nu include:
– taxe de intrare la obiectivele turistice;
– asigurarea medicala (~ 25 RON);
– croaziera pe Bosfor (14 euro/pers);
– asigurare storno.

 

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni din momentul intrarii pe teritoriul Turciei. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.