ANGLIA – FRANTA – BENELUX – 10 CAPITALE EUROPENE

de la 599 Euro

ANGLIA – FRANTA – BENELUX – 10 CAPITALE EUROPENE

Tarif: 599 Euro / persoana

 

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA (825 km)

Intalnire la ora 04.30, ora 05.00 plecare pe traseul Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Arad, sosire in cursul serii in frumoasa capitala dunareana, scurt tur panoramic de oras – Citadela, Dealul Gellert, Parlamentul, Opera, cazare hotel 3*, optional cina.

 

Ziua 2. BUDAPESTA – VIENA – SALZBURG (550 km)

Mic dejun, plecare spre Viena, unde ne vom bucura de un tur panoramic pe Ring – Ministerul de Razboi, Posta, Hofburg, Opera, Primaria, Parlamentul, Universitatea, Bursa si timp liber pentru  o plimbare pietonala in centrul vechi pana la catedrala Sf Stefan. Continuam dupa pranz catre Salzburg, optional oprire si vizita la Catedrala Benedictina de la Melk. Sosire la Salzburg, tur pietonal in centrul vechi, cazare hotel 3* in zona Salzburg.

 

Ziua 3. SALZBURG – CHIEMSEE- MUNCHEN – STRASBOURG (520 km)

Mic dejun. Optional vizita la Herrenchiemsee – incantatorul palat construit de Ludwig al II lea dupa modelul oferit de Versailes, situat pe o insula aflata pe vestitul lac Chiemsee. Continuam cu o pauza in Munchen – Marienplatz, Primaria, Fraeunkirche, Peterskirche. Dupa amiaza sosim la Strasbourg – frumosul oras de pe malurile Rinului, tur pietonal – Catedrala Notre Dame, Palatul Rohan, vechiul centru istoric. Optional croaziera. Seara cazare hotel 3* zona Strasbourg.

 

Ziua 4. STRASBOURG – LUXEMBURG – REIMS – PARIS (500 km)

Mic dejun. Pornim spre Paris, pe traseu ne oprim pentru a ne incanta sufletele cu o vizita la Catedrala de la Reims, intrata din anul 1991 in patrimoniul UNESCO, nu inainte de a vizita bogatul stat Luxembourg. Dupa amiaza sosim la Paris si descoperim orasul intr-un tur panoramic. Cazare hotel 3* Paris.

 

Ziua 5. PARIS

Mic dejun. Dimineata optional vizitarea Castelului Fontainbleau, unul dintre cele mai mar castele regale din Franta. Dupa amiaza continuam sa exploram frumoasa capitala franceza- Arcul de Triumf, Champs Elysee, Opera, cartierul Montmartre cu ale sale Sacre Coeur, Piata Pictorilor si zona suvenirurilor. Cazare Paris hotel 3*.

 

Ziua 6. PARIS

Mic dejun. Optional incepem ziua cu o vizita la Palatul Versailles – unul dintre cele mai remarcabile monumente din Franta, simbol al monarhiei franceze. Reluam periplul parizian cu muzeul Louvre, Gradinile Tuileries, Turnul Eiffel, pentru ca dupa-amiaza sa avem ca optiune o croaziera pe raul Sena, de unde ne bucuram de privelistea oferita de Turnul Eiffel, Trocadero, Grand Palais, Muzeul D’Orsay, Academia Franceza si Cartierul Latin. Seara cazare Paris hotel 3*.

 

Ziua 7. PARIS – LONDRA

Mic dejun. Plecam spre Londra traversam vestitul Canal al Manecii prin Eurotunel. Pe drumul spre capitala britanica ne oprim la Canterbury, orasul catedralei cu acelasi nume – important loc de pelerinaj inca din Evul Mediu. Seara sosire si cazare hotel 3* Londra.

 

Ziua 8. LONDRA

Mic dejun. Dimineata optional excursie si vizita la Windsor – cel mai mare si cel mai vechi castel locuit din lume, una dintre resedintele principale ale monarhilor britanici, aici Regina  isi petrece sfarsitul de saptamana, unde primeste si vizita oficiala si private a unor ministri sau sefi de state. Revenim la Londra pentru un tur panoramic – Big Ben, Westminster Abbey, Palatul Buckingham, Catedrala Sf Paul, Turnul Londrei – optional vizita la Bijuteriile Coroanei. Cazare hotel 3* Londra.

 

Ziua 9. LONDRA

Mic dejun. Participam la schimbarea garzii la Palatul Buckingham, apoi vizitam Piata Trafalgar, Galeria Nationala si ne indreptam optional spre British Museum si Gradina Zoologica. Dupa amiaza optional croaziera pe Tamisa. Cazare hotel 3* Londra.

 

Ziua 10. LONDRA BRUGGES BRUXELLES

Mic dejun. Parasim Londra si traversam inapoi pe continent cu ferryboatul pentru a vizita cochetul oras Brugges si a ajunge dupa-amiaza la Bruxelles – pentru un tur pietonal in centrul vechi. Cazare Bruxelles hotel 3*.

 

Ziua 11. BRUXELLES – HAGA – AMSTERDAM – DUSSELDORF (450 km)

Mic dejun. Plecam spre Olanda, vizitam capitala Haga, apoi ne delectam cu stradutele din Amsterdam pentru a ne caza seara la Monheim, hotel 3*.

 

Ziua 12. MONHEIM – KOLN – BERLIN (615 km)

Mic dejun. Descoperim in cursul diminetii frumusetea orasului Koln si impresionanta sa catedrala, pentru a continua calatoria noastra cu o croaziera optionala pe Rin si a ajunge seara in cocheta capitala germana Berlin. Cazare hotel 3*.

 

Ziua 13. BERLIN – DRESDA – PRAGA (354 km)

Mic dejun. Ne delectam cu o incursiune in cele doua parti ale orasului, pentru a descoperii din diferentierile existente intre est si vest. Continuam traseul nostru cu o oprire si vizita la Dresda. Seara cazare hotel 3* Praga.

 

Ziua 14. PRAGA – BUDAPESTA (450 km)

Mic dejun. Intr-un tur pietonal in centrul vechi al urbei, trecem in revista cele mai importante obiective turistice ale capitalei Cehiei – Podul Carol, Catedrala Sf Vit, Piata Primariei, Turnul cu Ceas. Dupa-amiaza pornim spre Bratislava – unde ne delectam cu o pauza de pranz in centrul vechi. Seara sosim la Budapesta, optional croaziera pe Dunare. Cazare hotel 3*.

 

Ziua 15. BUDAPESTA – BUCURESTI (850 KM)

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire in cursul noptii.

 

Perioada: 18 Iulie – 1 August 2018

Tarif standard camera dubla / tripla: 645 Euro / persoana

Tarif Early Booking camera dubla / tripla 599 Euro / persoana in conditiile in care se achita integral pana la 31.05..Conditii de plata: avans 100 Euro la inscriere –  restul in rate, pana la data de 31.05 daca se achita cu Early Booking sau pana la 18.06 cu Tarif standard.

 

Tariful include:

  • transport autocar clasificat pentru transport international
  • 14 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*
  • tururi de oras si vizite: Budapesta, Viena, Munchen, Strasbourg, Luxemburg, Reims, Paris, Londra, Bruxelles, Haga, Amsterdam, Koln, Berlin, Praga, Bratislava
  • ghid de tuirsm insotitor

Tariful nu include:

  • traversare ferry si Eurotunel 45 Euro
  • supliment camera single 295 Euro
  • excursii optionale
  • alte cheltuieli personale

 

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.