BELOGRADCHIK – LOC MAGIC SI PLIN DE MISTER

125 Euro

BELOGRADCHIK-LOC MAGIC SI PLIN DE MISTER

Tarif: 125 Euro / persoana


Ziua 1. Vineri

Plecare din Bucuresti ora 08:00 spre Bulgaria pe itinerariul: Bucuresti – Pitesti – Craiova – Calafat – Vidin – Belogradchik. Oprire Vidin si vizita Fortareata Baba Vida. Cazare Madona Inn  3* sau similar.

 

Ziua 2. Sambata

Dupa micul dejun, ora 10:00  ne deplasam pentru a vizita Fortareata Belogradchik – un simbol national si una dintre cele mai bine pastrate monumente din Bulgaria datand din sec III d.Hr. Infatisarea actuala dateaza din perioada 1805-1837, atunci cand a fost reconstruita de catre turci. Ne continuam programul zilei cu vizitarea Muzeului de Istorie al orasului, denumit si casa Panov, detine o expozitie cu peste 8000 de piese datand din preistorie pana in evul mediu.
Timp liber la dispozitie.

Cazare Madona Inn  3* sau similar.

 

Ziua 3. Duminica
Ora 09:00 dupa eliberarea camerelor pornim spre tara pe itinerariul: Belogradchik – Montana – Plevna (cu  cu oprire si vizita Panorama Plevna, mai mare si mai faimoasa decat Borodino Panorama din Rusia, construita pentru a evoca victoria de la Plevna.) – Ruse – Bucuresti.

 

Perioada: 20-22 Aprilie 2018; 4-6 Mai 2018;

Tarif: 125 Euro / persoana

Tariful include:
– transport cu autocar
– 2 nopti cazare cu demipensiune pensiune 3*
– tur pietonal Vidin si vizita Cetatea Baba Vida
– vizita Muzeul Panorama – Plevna
– ghid de turism insotitor

 

Tariful nu include:                                                             
– intrarile la obiectivele turistice : Cetatea Baba Vida 4 leva / persoana; Panorama- 5 leva / persoana;
– asigurarea medicala de calatorie
– alte cheltuieli personale 

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. 

 

 

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique!