1 MAI IN BALCANI

135 Euro

1 MAI IN BALCANI

Bucuresti – Novi Sad – Belgrad – Bucuresti

– program autocar-

 Ziua 1. SAMBATA 28.04 Bucuresti – Novi Sad (690 km)

Intalnire la ora 04.00, plecare 04:30 spre Serbia. Pe traseu vizitam centrul vechi al orasului Sibiu si ne bucuram de o pauza la Timisoara. Sosim seara la Novi Sad – cochetul oras aflat pe malurile Dunarii, cazare hotel 3*. Optional cina.

 Ziua 2. DUMINICA 29.04 Novi Sad

Mic dejun. Descoperim intr-un tur pietonal din frumusetile orasului supranumit “Atena Sarbeasca” – Piata Libertatii cu Primaria si Biserica romano catolica Fecioara Maria, Palatul Episcopal, Catedrala Ortodoxa Sf Gheorghe si traversam parcul Dunavski pentru a imortaliza impresionanta priveliste oferita de fortareata Petrovaradin si a ne delecta cu o vizita in „Gibraltarul Dunarean”. Dupa amiaza timp liber in oras sau optional excursie la Manastirea Krusedol si degustare de vinuri intr-o crama traditionala. Cazare hotel 3*.

 Ziua 3. LUNI 30.04 Novi Sad – Belgrad (328 km)

Mic dejun. Pornim spre Belgrad. Sosim la pranz si intr-un tur panoramic trecem in revista cele mai importante repere turistice ale “Orasului Alb” – Palatul Parlamentului – Opera – Teatrul – Parcul Kalemegdan. Timp liber pentru pranz pe vestita artera pietonala Knez Mihailova. Optional vizitarea Palatului regal. Seara optional cina festiva cu program folcloric si bucate traditionale in zona boema Skardalija. Cazare hotel 3*.

 Ziua 4. MARTI 01.05 Belgrad – Bucuresti (600 km)

Mic dejun. Dimineata vizitam Catedrala Arhanghelul Mihail si Biserica Sf Sava si pornim spre tara, cu o oprire pe malurile Dunarii, pentru a ne bucura de peisajul oferit de Dunare la Cazane. Seara sosire la Bucuresti.

 Tarif in camera dubla/tripla: 135 Euro / persoana

Tariful include:

  • transport autocar
  • 3 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*
  • tur de oras- Novi Sad, Belgrad
  • ghid de turism insotitor

Optional:

  • cina in 28.04 – 10 Euro
  • cina cu program si muzica live in Skardalija – 28 Euro
  • excursie Manastirea Krusedol si degustare de vinuri 25 Euro
  • vizitarea Palatului regal Belgrad 15 Euro
  • supliment camera single 50 euro

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.