1 Decembrie Bucovina – Cernauti – Chisinau

195 Euro

1 Decembrie Bucovina – Cernauti – Chisinau

Ziua 1 – Plecare din Bucuresti ora 6:00. Deplasare catre Cernauti cu vizite pe traseu. Sosire in Cernauti in cursul serii. Cazare la Hotel Bucovina 4* in Cernauti.

Ziua 2 – Mic dejun. Tur de oras – Cernauti. Timp liber pentru cumparaturi si masa de pranz. Deplasare catre Chisinau. Sosire la Chisinau in cursul serii. Cazare la Hotel Aria 4* in Chisinau. 

Ziua 3 – Mic dejun. Dimineata tur de oras – Chisinau. Vom admira Arcul de Triumf (Portile Sfinte – construite in anul 1841, inalte de 13 metri), Palatul Parlamentului (o constructie deosebita reprezentand o carte deschisa in centrul careia foile se unesc), Sala cu Orga (una dintre cele mai frumoase cladiri din Chisinau), Parcul Catedralei (fondat in 1836, cu 8 intrari care duc spre Catedrala “Nasterea Domnului”). Degustam bomboanele BUCURIA si dupa-amiaza ne deplasam optional catre CRICOVA – cea mai mare crama din lume cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri – Crama Cricova. Vizitam Orasul Vinurilor cu strazile subterane, sectia de vinuri, sectia de producere a spumantului clasic, Colectia Nationala de vinuri, salile de degustare. Seara cazare la Hotel Aria 4* in Chisinau. 

Ziua 4 – Mic dejun. Deplasare catre Bucuresti prin Iasi. Tur de oras – Iasi. Seara sosire la Bucuresti in jurul orelor 22:00.

Tarif in camera dubla/tripla: 195 Euro / persoana

Tariful include:

  • transport autocar
  • 3 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 4*
  • tur de oras – Cernauti, Chisinau, Iasi
  • ghid de turism insotitor

Optional:

  • Degustare de vinuri si vizita CRICOVA 35 Euro
  • supliment camera single 75 Euro

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.