Toamna in Sicilia

340 Euro

Toamna in Sicilia

Plecare: 05-10.10.2017

“Sa vezi Italia fara sa vezi Sicilia este ca si cum nu ai fi vazut Italia deloc , pentru ca Sicilia este cheia intregii tari“ – Goethe

 

Ziua. 1 – 05.10.2017 BUCURESTI PALERMO

Intalnire la aeroport la ora 10.30, pentru imbarcarea pe zborul Ryanair de la ora 12.45, sosire Palermo ora 14.00. Tur in capitala Siciliei, vizitam Capela Palatina si Catedrala si descoperim pe cont propriu din frumusetea orasului. Transfer hotel La Playa 3 * din Patti Marina, cazare si cina.

Ziua 2 – 06.10.2017 EXCURSIE LA TINDARI

Mic dejun. Astazi ne vom delecta cu o excursie la Tindari –singurul loc unde puteti vizita trei  obiective turistice in acelasi loc – sanctuarul de Tindari, unde se afla renumita statuie Madonna Nera, teatrul antic grecesc al treilea ca marime din Sicilia si rezervatia naturala Laghetti di Marinello. Seara cazare si cina hotel La Playa 3*.

Ziua 3 – 07.10.2017 ETNA SI TAORMINA

Mic dejun. Timp liber pe malul marii sau optional excursie la Vulcanul Etna, supranumit “cel mai misterios vulcan din lume“ din cauza eruptiilor sale neobisnuite, fiind cel mai inalt si mai activ vulcan din Europa. Primele cratere le vom putea vedea la 2000 m, apoi optional se poate urca la 2500 m cu telecabina si pana la 3000 m cu jeep-urile !!

Dupa amiaza vom continua cu Taormina- un oras pitoresc, locul in care se afla cel mai mare teatru antic din Sicilia.

Seara retur, cazare si cina hotel La Playa 3*.

Ziua 4 – 08.10.2017 SIRACUZA SI ORTYGIA

Mic dejun. Timp liber sau optional excursie la Siracuza si Ortygia. Orasul Sicilian Siracuza a dominat Mediterana timp de cinci secole, este locul in care s-a nascut Arhimede, o incredibila alaturare de amfiteatre grecesti, forumuri romane, palate medievale si cladiri baroce, iar Ortigia – mica insula cunoscuta sub numele de “Orasul Vechi”, amintita de Homer va invita sa descoperiti din minunile sale – Templul lui Apollo, Piazza Duomo si Castello Maniace.

Seara retur, cazare si cina hotel La Playa 3*.

Ziua 5 – 09.10.2017 INSULELE EOLIENE

Mic dejun. Timp liber pe malul marii, sau optional excursie in Insulele Eoliene – supranumite “ paradisul ascuns” si intrate in patrimoniul UNESCO din anul 2000. Ne vom deplasa cu autocarul pana in port la Milazzo, de unde ne vom imbarca pe vas cu destinatia Lipari – cea mai mare dintre cele 7 insule eoliene, renumita pentru frumusetea sa, loc preferat de vacanta pentru personalitatile italiene si nu numai.

Vom continua cu Vulcano – desi stins, vulcanul de pe aceasta insula inca emite sulf din craterul principal. Solul capata nuante de galben si rosu si se formeaza bai de noroi s ibule de aer cald in mare. Insula este  renumita pentru plajele sale cu nisip negru!

Seara retur, cazare si cina hotel La Playa 3*.

Ziua 6 – 10.10.2017 PALERMO BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre Palermo, pe traseu oprire si vizita Cefalu – vechi oras infiintat de greci in secolul 4 i.HR, un port cu aspect medieval, unde vom descoperi frumoase palate si biserici, incantatoare cladiri in stil arabo-normand, a caror rafinat exponent este impresionanta Catedrala pe care o vom vizita in turul nostru pietonal. Prezentare la aeroport la ora 12.30, pentru imbarcare pe cursa Ryanair de ora 14.25, sosire Bucuresti ora 17.40.

Oferta speciala : 290 euro + 59 euro taxe  ( oferta valabila pentru rezervari efectuate si achitate pana la 31 MARTIE )

Pret standard : 340 euro + 59 euro taxe

Pretul include:

 • bilet de avion dus intors Bucuresti – Palermo
 • taxe de aeroport
 • 5 nopti cazare cu demipensiune la hotel La Playa 3 *
 • transfer aeroport – hotel – aeroport
 • excursie la Tindari si rezervatia Laghetti di Marinello
 • tur de oras Palermo si Cefalu
 • ghid insotitor in limba romana
 • bagaj de mana de 10 kg

Pretul nu include:

 • Bagaj de cala
 • Excursiile optionale: Siracuza si Ortigia 45 Euro, Taormina si Etna (pana la 2000m) 38 Euro, croaziera Insulele Eoliene 40 Euro, oferta speciala daca se achita din tara toate cele 3 excursii 110 Euro!!!
 • Asigurare medicala
 • Intrare la obiectivele turistice, telecabina si jeep -urile pentru excursia de la Etna