SPANIA-PORTUGALIA AVION

449 Euro

SPANIA-PORTUGALIA AVION

Circuit Portugalia – Spania – Franta – Italia

Fatima, Santiago de Compostela si Lourdes

-avion 2018-

Ziua 1. BUCURESTI – BARCELONA

Intalnire la aeroport la ora 06.30, imbarcare pe cursa de 08.30 cu destinatia Barcelona. Sosim la 10.40 si pornim pe turul de oras – Plaza Catalunya, Sagrada Familia, Parc Guell, Stadionul Olimpic, Montjuic, s.a. Seara cazare Costa Brava –hotel 3*. Optional cina.

Ziua 2. BARCELONA MADRID (615 km)

Mic dejun. Dimineata optional excursie la Montserrat –Muntele Sfant al Cataloniei.  Vom continua traseul nostru cu oprire si vizita Zaragoza- Piata Pilar, cu a sa Basilica, Palatul Lonja, Catedrala San Salvador. Seara sosire Madrid, cazare hotel 3*.

Ziua 3. MADRID SI EL ESCORIAL

Mic dejun. Descoperim cocheta capitala spaniola intr-un tur panoramic, vizitam Catedrala Almueda si Palatul Regal. Dupa-amiaza program liber in oras sau optional vizita la El Escorial – palatul simbol al monarhiei spaniole. Seara cazare Madrid hotel 3*.

Ziua 4. MADRID FATIMA (573 km)

Mic dejun. Pornim spre Portugalia, optional in traseul nostru vizitam incantatorul oras Toledo – recunoscut pentru arhitectura sa medievala si ca loc de nastere al vestitului El Greco. Seara ajungem si ne cazam la Fatima hotel 3*. Optional cina.

Ziua 5. FATIMA LISABONA

Mic dejun. Timp liber la Fatima, sau optional excursie la Lisabona- incepem vizitarea orasului cu partea veche, incantatoarele cladiri in stil Art Nouveau, stradutele medievale cochete si inguste, marginite de cafenele si magazine. Vizitam Manastirea Jeronymo, cartierul Alfama, Bairo Alto, Turnul si Manastirea Belem si cel mai mare acvariu din Europa – Oceanarium. Seara cazare Fatima, hotel 3*. Optional cina.

Ziua 6. FATIMA COIMBRA PORTO  SANTIAGO DE COMPOSTELA(590 km)

Mic dejun. Plecam spre Coimbra – prima capitala a Portugaliei, locul in care cele mai vechi Universitati din Europa si continuam cu Porto, cu ale sale impunatoare constructii – Catedrala si Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis – emblema orasului. Timp liber in Porto, vom degusta dn vestitele vinuri locale si ne vom delecta cu specialitatile gastronomice ale orasului. Ne indreptam spre Santiago de Compostela, unde vom vizita impresionanta Catedrala cu acelasi nume. Cazare hotel 3* pe malurile Atlanticului.

Ziua 7. LOURDES (690 km)

Mic dejun. Urmam coasta Atlanticului, pentru a ajunge dupa –amiaza la Lourdes si a ne bucura sufletele cu acest loc sfant, intr-un tur pietonal. Seara cazare Lourdes hotel 3*.

Ziua 8. LOURDES ANDORRA BARCELONA (475 km)

Mic dejun. Parasim Lourdes pentru a ne indrepta spre Barcelona , pe traseu optional vizita si program de cumparaturi Andorra. Seara imbarcare pe cursa de 23.40 cu destinatia Bucuresti, sosire la 03.45.

 

Perioada: 12-19 Iunie 2018

Tarif: 495 Euro / persoana camera dubla / tripla

Tarif Early Booking 449 Euro / persoana pentru rezervari efectuate si achitate integral pana la data de 31 Martie 2018.

Tariful include:

  • bilete de avion Bucuresti – Barcelona –Bucuresti
  • transport autocar
  • 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*
  • vizitele precizate in program
  • asistenta turistica

Tariful nu include:

  • taxele de aeroport 100 euro
  • excursiile optionale
  • supliment cina
  • intrarile la obiectivele turistice

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 30 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.