PASTE Cipru 2018 – Insula Afroditei

365 Euro

PASTE CIPRU 2018 – Insula Afroditei

Tarif: 365 Euro / persoana

Ziua 1. Intalnire ora 6:00 in aeroport Bucuresti Otopeni pentru zborul catre Insula Cipru. Vizita Paphos. Cazare hotel 4*. Cina la hotel.

Ziua 2. Mic dejun. Vizita Limassol. Sosire la Larnaca dupa-amiaza. Cazare la hotel 4*. Cina la hotel.

Ziua 3. Mic dejun. Vizita Nicosia. Cazare la hotel 4*. Cina la hotel.

Nicosia este capitala Ciprului din secolul XII, sudul este controlat de guvernul cipriot si nordul orasului, ocupat de catre turci din anul 1974. Cipriotii o numesc Lefkosia, minunata lor capitala, care gazduieste astazi doua culturi diferite, doua religii diferite, doua clase sociale diverse.

Nicosia este singurul oras din lume divizat, Nicosia este povestea a doua culturi diverse: orient si occident, Nicosia este locul unde se infrunta doua religii diferite, unde musulmanii si crestinii locuiesc practic in acelasi oras, insa despartiti de „linia verde”, o legenda, un paradox, un mit ce va domni inca multi ani de-acum inainte, sau cel mai simplu: Capitala unei insule exclusiviste: Cipru.

Ziua 4. Mic dejun. Pranz festiv de Paste. Cazare la hotel 4*. Cina la hotel.

Ziua 5. Mic dejun. Vizita Famagusta si Ayia Napa. Cazare la hotel 4*. Cina la hotel.

Famagusta – Hoteluri luxoase în amfiteatru, cu toate geamurile dând la mare, la frumos pastelata Mediterană, cu nuanţe calde şi de poveste, primeau zeci de mii de turişti. Perla Ciprului, mereu arhiplină începând cu anii `60, a adunat emoţii şi clipe splendide din milioanele de zile de vacanţă ale turiştilor din toată lumea, ce veneau aici să-şi petreacă concediul.

Ziua 6. Mic dejun. Transfer catre aeroport pentru zborul Bucuresti Otopeni. Sosire la Bucuresti in cursul dupa-amiezii.

Perioada : 5-10 Aprilie 2018

Tarif 365 Euro / persoana

Tariful include:

 • bilet de avion Bucuresti – Cipru – Bucuresti
 • bagaj de mana 10 kg
 • 5 nopti cazare hotel 4* cu demipensiune – MIC DEJUN si CINA
 • vizitele conform programului
 • ghid de turism insotitor

Tariful nu include:

 • taxe de aeroport – 120 Euro / persoana
 • pranz festiv de Paste – 45 Euro / persoana
 • asigurare de calatorie – 10 Euro / persoana – RECOMANDATA DE AGENTIE!
 • supliment camera single – 145 Euro / persoana
 • bagaj de cala
 • cheltuieli personale, intrari la obiectivele turistice

 

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique !

Programul turistic se realizeaza pentru un grup de minim 15 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.